טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפת הדרכים השף ג'ובאני פסריני זנח את התקינות הפוליטית, והסועדים שלו הרוויחו בגדול

ב"פסריני" הפריזאית יש שילוב מדויק ומזהיר בין כבדות ה"קוצ'ינה פוברה" לקלילות של אמנות המטבח הצרפתית. מה שאין, בדיוק בגלל השילוב הזה, זו אתיקת מזון צדקנית

צרפת פריס מסעדת פסריני
ריזוטו ירוק
Mickaël A. Bandassak
75תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות