מתחת לכל העצבים האלה מסתתרת עסקית טעימה והוגנת

אם מתעלמים משלל הדברים המעצבנים בצהריים של מסעדת השף "אברטו" בגדרה, אפשר אפילו להצליח ליהנות מהאוכל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

מחאת המסעדנים מתקשה להתרומם ולעורר סימפטיה ציבורית לא רק בגלל שקשה לרחם על חיים כהן. כדי שהציבור יהיה בצד שלך, אתה קודם כל צריך להיות קצת בצד שלו. או לפחות לתת תחושה כזאת. באברטו, מסעדת שף בגדרה - באמת פרויקט ראוי להערכה - החלו להציע עסקיות צהריים. אתה מגיע למלון הבוטיק בו היא שוכנת, מתרשם מהגן הנאה, מתיישב בחלל המזמין, ומקבל בהתרגשות את ה-Business Lunch Menu. רק כדי לגלות שבראש תפריט העסקיות בחרו להבליט שתי מנות ראשונות המוצעות בצהריים במחירים מלאים: קרפצ׳יו (הופתעתם, תודו) שייטל ב-45 שקל וסשימי סלמון (לגמרי תפסו אותנו לא מוכנים) ב-37 שקל. עזבו מחירים, עזבו שקלולי עלויות, אנשים הגיעו לעסקית הצהריים החדשה שלכם, הכי דחוף לכם להציג דווקא את מה שלא כלול בה? וכשזה המצב, לך תגלה סימפטיה למצבים מעט יותר מורכבים. נגיד, כשהקרואסון במנת הקרואסון יוצא פרנה.   

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ