הזמנתם טרטר? קבלו טוסט עם סלט: ב"קומו" הכשרה מזלזלים בתפריט

ב"קומו" הכשרה שומרים באדיקות על עיקרון אחד: הסועדים יודעים מה הם מזמינים, אבל לא יודעים מה יגיע. וכשסוף סוף מתגלה התאמה בין התפריט למנה, ובכן, זה לא לגמרי משפר את המצב

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

ובדיוק כשחשבנו שנפטרנו משמן הכמהין. מאז שנחשפה גם אצלנו ערוות מטהר האוויר הזה (דפנה ארד, אוגוסט 2014, בעמודים אלה) הוא כמעט נעלם מהמסעדות. אבל, תודה לאל, מסתבר שיש קהל חדש לשטיקים נחותים ולמטבעות לשון ממוחזרות. בתקופה האחרונה, קצת בעקבות תוכניות האוכל, קצת בעקבות שינויים סוציו־אקונומיים עמוקים, ניתן להבחין במעגל מתרחב והולך של אוכלי כשר שיוצאים למסעדות. זה קהל חדש, רעב, וחסר ניסיון. במקביל – ושיקום מי שזה מפיל אותו מהכיסא – הולך ומתרחב גם המעגל של המסעדות הכשרות, או המתכשרות, שמודעות לתמימות הקהל הזה. קל לזהות אותן: הן משתמשות במרכיבים שהיו אופנתיים ב-2014 ובלקסיקון שהפך לגרוטסקי עוד הרבה קודם לכן. כך, ב"קומו" החדשה שבהרצליה שמן הכמהין הופיע בתיאור שתיים מהמנות (אם כי, כפי שתבינו מיד, ספק אם זה אומר משהו), ולצדו, גם ההתפייטויות החלולות. דוגמת, למשל, "ירקות אדמה". סליחה, אבל מאיפה עוד ירקות יכולים לבוא? מקצף גל ועננה?

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ