אחת האיטלקיות הכי טובות בארץ מסתתרת במקום לא צפוי

בניצוחו של השף עידו פיינר, "רוברטה וינצ'י" שבכרכור נהפכה לאחת מארבע־חמש המסעדות האיטלקיות השוות בישראל

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

עד החודש שעבר "רוברטה וינצ'י" שבכרכור היתה לא יותר מאשר עוד אחת ממסעדות הפיצה־פסטה־טאבון־ארטישוק/משימורים־בשרון. נכנס עידו פיינר. פיינר מסומן כבר שנים כאחת ההבטחות הקולינריות הגדולות של דורו. הוא עבד עם נועם דקרס ב"ליליות" המוצלחת, שימש כסו־שף של יורם ניצן ב"מול־ים" עד שעלה עשן ויצא לדרך עצמאית, אולי טיפה נמהרת מדי, ב"גריג", שנסגרה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ