ב"פאן קון מנטקה" הרגע המהנה ביותר היה זה שבו הלכנו הביתה

אוהבים אוכל חלש בטעמים חזקים, מנות זערוריות במחירים גבוהים, אסתטיקה של שיירים בצלחת? "פאן קון מנטקה" היא המסעדה בשבילכם

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

עמוק בשלב הקטטוני, המלצר הופיע עם כלי קרמיקה לבן. בווירטואוזיות מיומנת הוא החל להוציא מהכלי את הפלאן. הפך אותו על השולחן, דפק בעדינות על בסיסו והציץ לראות. פתיתי פלאן צהבהבים צנחו זעיר פה זעיר שם על הצלחת. שלושה רבעים מהמנה נשארו בפנים. המלצר חשב לרגע להגיש את העיסה הזהובה ואז התחרט ומילמל: "אביא אחר". את מקומו של המלצר תפש השף. לא היה לו הרבה ללכת עד השולחן שלנו, כי השף של מסעדת "פאן קון מנטקה" (בתרגום לעברית: 25 שקל לשתי פרוסות לחם עם חמאה) הוא מסוג השפים שנראים כאילו למדו את מקצועם לא בבתי ספר קודרים לבישול, אלא מקומדיות רומנטיות אמריקאיות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ