טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוכל ב"נומי" הוא לקולינריה בערך מה שחנוכיות יעקב אגם הן לאמנות

המנות ב"נומי" הכשרה שבמלון דיוויד אינטרקונטיננטל נראות ממש כמו מנות שף, ולא במקרה. השף הוא יורם ניצן מ"מול־ים" המנוחה. אלא שהן מרתקות כמו הבה נגילה במעלית

מסעדת נומי במלון דיוויד אינטרקונטיננטל
תומר אפלבאום
30תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות