למה שפית צעירה בוחרת לבשל כמו דודה?

"גוני" היא מסעדה שהולכת ומזדקנת מול העיניים במשך הערב. כישרון דווקא יש שם

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

למה שבחורה בת 25 תרצה לבשל כמו דודה? לא זה הגיל שבו מתפרעים, מעזים, מנסים, נופלים וקמים, מפתחים שפה? ועוד יותר: למה שבחורה מוכשרת בת 25 תרצה לבשל כמו דודה?

ל"גוני" ברמת השרון יש שפית בת 25. אטרקציה. בהחלט. אין לנו הרבה שפיות, בטח לא צעירות. בוודאי לא כאלה שכבר מנהלות מסעדה משלהן. הבעיה עם המסעדה הזו היא שהתחושה היא קצת כמו להתבונן בילדה שהולכת בנעלי העקב של הדודה: זה נורא חמוד, אין מה להגיד. מתוק (רוצים לראות תמונה?). אבל הנעליים נופלות, ובכלל: למה שאנשים צעירים ירצו ללכת עם נעליים כל כך מיושנות?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ