היה ערב לגמרי לא רע ב"פר דרייר". אם לא מביאים בחשבון את האוכל

בכל מה שקשור באווירה ובווייב, "פר דרייר" מספקת לסועדיה ערב משוחרר ונעים לגמרי. רק שגם האוכל בה משוחרר, וכל מנה מחליטה בעצמה אם היא רוצה להיות טובה

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שגיא כהן
  • שם המסעדה: פר דרייר
  • כתובת: בת עמי 7, תל אביב-יפו, ישראל
  • טלפון: 052-5217511

שתי קסומות חדשות חדרו בזמן האחרון ללקסיקון הקולינרי שלנו: "אוכל מוקפד" ו"אוכל משוחרר". בתיאורים העצמיים של המסעדות הצמד הזה עובד במעין רוטציה בינארית: במסעדות שמגישות "אוכל מוקפד" בדרך כלל מקפידים לציין ש"האווירה משוחררת", בעוד שבמסעדות שמגישות "אוכל משוחרר" יודעים לספר ש"הווייב מהודק". למי שהז'רגון רב החן הזה קצת קשה לו, נבאר ש"אוכל מוקפד" הוא מה ששרת תרבותנו כינתה בלשון הזהב שלה "קפוצי תחת", בעוד שאוכל משוחרר הוא מה שאותה לשון שכולה מחמדים היטיבה לכנות "כפיים". כלומר, האחד פוצי וחקייני, האחר שרלטני ומחופף. או, כדי להקל עוד יותר, במסעדות עם אוכל מוקפד תהיה לחי עגל, באלה עם אוכל משוחרר: בשר מפורק.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ