שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אם "סי ים" היתה זולה בתאילנד - אפשר היה לחיות איתה בשלום

"סי ים" מנפנפת בשף רועי סופר ("הרכיב את התפריט"), מציעה להתגנדר ("רצוי להגיע בעקבים ולבוש ערב") ומבטיחה "קולינריה איכותית". ומכל ההבטחות האלה מתקבלת מסעדה תאילנדית בקניון

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: "סי ים"
  • כתובת: טיילת הרברט סמואל 5, ת"א-יפו, ישראל
  • טלפון: 03-7977966

עושה רושם שהמסעדות בארץ הפכו לווריאציה ("טייק", בעגתנו הקולינרית המלבבת) על הבזאר באיסטנבול. בבזאר, כידוע, אפשר למצוא חולצות של כל המותגים שבעולם. אלא מה? אלה אותן חולצות בדיוק, רק שעל כל אחת מהן נתפר לוגו אחר. בתפקיד הלוגואים במסעדות שלנו משמשים השפים. אותו תפריט בדיוק, אבל עם שם, ושם פונקציה, של שף מהולל. מה זה, במחילה, "את התפריט הרכיב רועי סופר?" מה בדיוק הוא הרכיב? את הרצועות בסלט הפפאיה? את הסלטים מתחת למנות הפתיחה (Starters, בלשוננו)? את התפריט שנקרא תאילנדי אבל יש בו יותר מנות יפניות? או, מה זה אומר "למסעדה ייעץ מושיקו גמליאלי?" איזה עצות בדיוק הוא נתן (אני מתייחס ל"02" מהשבוע שעבר): אין דבר כזה יותר מדי סילאן? לשפוך שמן על כל דבר? שף שלא אחראי על מה שיוצא ממטבח ששמו מתנוסס עליו – ושהבעלים מנפנפים בשמו כמו מוכרים בבזאר בלוגו של חולצה – צריך להיות זהיר בקשר שלו עם המסעדה. אחרת, המוניטין שלו עוד עלולים להיגרר בין שלוליות הסויה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ