שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הבשר במסעדה הזאת מעורר געגועים למילואים: שם הוא היה יותר טוב

הסינטה הנוראית, הקרה, הצמיגה והתפלה היתה נתח הבשר הטוב בארוחה ב"מיט קיטצ'ן" התל אביבית. איך כותבים ביקורת על מסעדה שהיא מתחת לכל ביקורת?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
  • שם המסעדה: מיט קיטצ'ן
  • כתובת: יגאל אלון 65, תל אביב יפו
  • טלפון: 03-5364755

פעם בשנה בערך, הטור הזה הופך לפילוסופי: איך כותבים ביקורת על מסעדה שהיא מתחת לכל ביקורת? יש הרבה מסעדות רעות בארץ, ברוך השם, אבל כמו שכתב פעם שמאלני אחד, לא כל המסעדות הרעות רעות אותו דבר."מיט קיטצ'ן" התל אביבית, למשל, רעה יותר.

ההתחלה היתה מתעתעת. באנו, ישבנו, קיבלנו תפריטים. נורמלי. ואז זה התחיל. מיד כשהתיישבנו ניגש מלצר. בלי להסס, הוא פתח בהרצאה שתכליתה למכור את המנות היקרות. הרצאה מאלה שמתחילות ב"בטח בא לכם על איזה סטייק טוב". הרצאה על התפריט, כמובן, היא בסדר גמור. אבל כמו הרבה דברים בחיים: בהסכמה. קודם תשאל אם הלקוחות רוצים שתסביר להם מה זה סינטה, אחר כך תרוץ. ככה היה קצת מוזר לשמוע אותו חוזר בדיוק על הכתוב, מינוס המנות הזולות. ואגב, אם אתה כבר טורח להכניס לתפריט של מסעדת בשר כשרה מנות טבעוניות, אולי זה לא רעיון טוב לפתוח שיחה ב"אני מקווה שאין כאן טבעונים הערב", ואז: "יופי, אין טבעונים".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ