המסעדה החיפאית הצפופה שהתגלתה בה מנה נדירה

ב"ששון בר" החיפאית הכל קרוב מדי: תא השירותים לטאבון, שולחן לשכנו, יד או רגל של מלצר לטורסו שלכם. אה־מה־מה, יש שם כמה מנות טובות ועוד אחת שהיא יצירת מופת

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

לתפריט ב"ששון בר" החיפאית מוצמד דף נייר: "מיוחדים מהטאבון". לפני שאתם מעיינים בחלק הזה, וחוככים אם לטעום "פיצה לבנה" או שמא לנסות "צזיקי חצילים", יש משהו שהייתי רוצה מאוד לא לספר לכם אבל אני חושש שאין לי ברירה. הטאבון במסעדה החיפאית הזו נמצא בחוץ. קרוב מאוד, קרוב להבהיל, לתא שירותים סמוך, ובעיקר, לפח האשפה העולה על גדותיו שלו. בין השניים אין חציצה: אם אין בפנים קליינט, ודלת השירותים פתוחה, מוצרי האוכל שאמורים להיכנס לטאבון מביטים באימה אל אחריתם ממרחק שלכל הפחות גורם אי נחת גדולה. לא היה לי מטר, אבל ספרתי בלטות. פחות משני מטרים הפרידו בין האוכל שעמד להיכנס לטאבון ובין סופה של כל פיצה לבנה. עכשיו, ידוע שלחיפאים יש טולרנטיות גבוהה לענייני אמוניה וכדומה. ובכל זאת. אה כן, ועוד משהו: אם אתם מתכוונים ללכת לשירותים, תביאו איתכם נייר. שיהיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ