הלו, זו תוכנית ריאליטי או מסעדה?

ב"סלאס" החדשה מוכיח אור גינסברג שיש לו כשרון גדול. הוא רק צריך להחליט אם הוא רוצה לבשל, או להמשיך למחזר סיפורים של פליט ריאליטי

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

לפעמים חולף הרהור נוגה: כמה חבל שלעולם כבר לא נזכה לשמוע את המערכון הקלאסי שנסים אלוני, או יוסי בנאי, כתבו לגששים על המסעדנות בת זמננו. על תרבות הריאליטי. על השפים הסלבריטאים. על מצע. מסתבר, שמפעם לפעם חולף הרהור מלנכולי שכזה גם במציאות עצמה. והיא, המציאות, החליטה לא להרים ידיים. היא נתנה לנו את "סלאס", מסעדת חוח־צחוק למהדרין. הנחת היסוד של המערכון הזה פשוטה: שף בוגר תוכנית ריאליטי יוצא לעולם האמיתי, ולא מבין שהעונה נגמרה. השף של "סלאס", אור גינסברג, זכה באחת מתוכניות ריאליטי האוכל. לכן זה אולי לא מפתיע שכך הוא בחר להציג את עצמו: "אני איש ים. גולש, צולל, שט, אני סקיפר, אני דיג". הַזָקָן והים. עוד לא הספקנו להתאושש מהבליץ היחצני ולשולחן ניגשה מלצרית. "אנחנו מסעדה אסיאתית, יפנית, ים־תיכונית". גם יפנית וגם ים תיכונית? "כן, אנחנו מין פיוז'ן כזה". פיוז'ן? פיוג'י.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ