במסעדה הזאת יש רק מנה אחת ששווה להזמין

דלגו על הדגים התפלים של "טלביה", על הרוטב הבעייתי ועל הניוקי חסרי המזל. השיחוק מחכה בקינוח

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

לפני שנים הייתי במסעדת דגים ופירות ים במילנו, לא רחוק מאיצטדיון סן סירו, עם שחקן כדורגל ישראלי ידוע. הזמנו פסטה עם פירות ים. "אפשר לקבל פרמזן?" הוא ביקש. בעל המסעדה, אוהד אינטר מושבע, שנראה כמו כל הקלישאות על בעל מסעדה איטלקי אוהד אינטר, נזעק ממקום מושבו שליד הקופה. בשלושים ומשהו שנה שאני אוכל במסעדה הזאת ראיתי אותו קם מהכיסא רק בסיטואציה אחת: כשמישהו לא גמר מהצלחת. עיניו רשפו גיצים. "רק בגלל שאני מכיר אותך ויודע מי אתה", הוא אמר לשחקן, "אני לא זורק אותך עכשיו מהמסעדה. אבל אם עוד פעם אחת תבקש פרמזן לפסטת פירות ים, כף רגלך לא תדרוך כאן יותר". נותר רק לתהות איך הוא היה מגיב למראה רעפי הפרמזן הצפופים שקישטו את מנת הניוקי עם הקלמארי במסעדת "טלביה" הירושלמית. זה בטח תלוי במה שעשתה אינטר באותו שבוע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ