"קורדרו": לאכול כמו שצריך, ועל הדרך גם להירגע

"קורדרו" שבמרכז סוזן דלל לא רק אמיצה דיה להציע בעת הזאת אוכל מורכב, מעניין וטעים, כזה שלא מטפטף מהפיתה. היא גם מקום נינוח על גבול התרפיה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

פכפוך, חושחש ונינוחות הן שלוש מלים שלא לעתים תכופות זוכים להשתמש בהן. "קורדרו", המסעדה במרכז סוזן דלל, מזמנת אפשרות להזדקק לשני צירופי מלים נדירים אפילו יותר: "חומרי גלם מהמעלה הראשונה" ו"אוכל של מסעדות". "קורדרו" (שיפסע'לה בספרדית) היא המסעדה שתפסה את מקומה של "בליני" עליה השלום. "בליני" היתה מסעדה מוזרה. בכל פעם שהלכתי לשם, עזבתי אחרי רבע שעה בייאוש מוחלט (שזו, כנראה, מחלה גנרית של מסעדות איטלקיות: השבוע חוויתי את אותה חוויה ב"הס 4", מסעדה שבטוחה שהסועדים שמגיעים אליה משתוקקים לחוות את מלוא הנועם של מחסום בשטחים). "קורדרו", שגם בה יש כמה מנות מהמטבח האיטלקי, היא היפוכה הגמור. והנה מגיעה המלה הנדירה הראשונה: נינוחות.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ