אז איך המסעדה ההיפסטרית הערבית הראשונה בישראל?

"לונה", המסעדה ההיפסטרית הערבית הראשונה בארץ, סובלת מכל תחלואי המסעדות ההיפסטריות, בלי שתהיה לה אפילו אחת ממעלות המסעדות הערביות

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: לונה
  • כתובת: קניון ביג פאשן , נצרת
  • טלפון: 04-8888826

ייתכן שזו האוטופיה של הדו קיום: מערכת הגברה שלוחת רסן ששרה יום הולדת שמח בעברית, ערבית ואנגלית. צריך אולי להצטער שלא שהינו ב"לונה" הנצרתית מעט יותר: בטח יש גם ברוסית. או שבעצם: לא להצטער. כלל לא.

"לונה", ואקצר, היא המסעדה ההיפסטרית הערבית הראשונה. היא סובלת מכל תחלואי המסעדות ההיפסטריות הרעות, מבלי שתהיה לה אפילו אחת ממעלות המסעדות הערביות הטובות. זו מסעדה שבה המלצריות פונות לאנשים מבוגרים ב"חברים" ומבטיחות ש"מה שמוכן יוצא" (להבדיל בוודאי מהמסעדות המיושנות, שבהן מה שלא מוכן יצא). רק ההמלצה על שרינג חסרה. אבל לא לדאוג: המנות הונחו באמצע השולחן בדיוק על פי כל הלכות השרינג (כלומר: הוציאו רק מנה עיקרית אחת, הניחו באמצע, אבל לא דאגו שלסועדים יהיו צלחות לאכול אותה. קר, חם, כמו שתבינו בהמשך, הם סוגיות שמסעדות אופנתיות שכאלה לא נדרשות אליהן). וכמובן, מה ששום מסעדה היפסטרית אינה שלמה בלעדיו: ציץ אפונה ריחנית נבול קישט נתח קצבים ממורטט. וזה עוד כלום, אני מניח שאתם חשים בהתלהבות: כמו שאמר צ'כוב (לא המחזאי, הבלוגר): אם במערכה הראשונה יש אפונה ריחנית, במערכה השלישית תתייפח פנה קוטה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ