איך זה יכול להיות שמשלוח ממסעדה מגיע בצורה כזאת

הארוחה שהוזמנה מ"מגזינו" היתה לא פחות מנס. אין הרי שום דרך בעולם שמשלוח ממסעדה יגיע באיכות וטריות כאלה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

הבעיה היחידה עם המשלוח מ"מגזינו" היתה ההונאה. אין הרי שום דרך בעולם שמשלוח ממסעדה יגיע בכאלו איכות, טריות וטמפרטורה. הנה מה שאני משוכנע שקרה: ברגע שהתקבלה ההזמנה הם הלבישו את השף בתכלת ושלחו אותו על אופניים חשמליים עם מטבח שדה. הוא פרש על הדשא ובישל שם אחת אחת את המנות. אחרת, תסבירו לי בבקשה איך פסטה במשלוח מגיעה אל דנטה? אל דנטה! במסעדות, גם הטובות שבהן, אני מקבל אל דנטה בערך באותה תכיפות שבה מגישים בהוביי את מרק העטלף רותח (ואגב, שלא יהיו אי הבנות: בעיני, היחידים שאשמים במצב הם מבקרי המסעדות של ווהאן. לו הם היו מתעקשים על כך שמרק עטלף מגישים רק רותח, כלומר סטרילי, כל ההופעות הטלוויזיוניות האלה של ליצמן היו נחסכות מאיתנו). והנה: פסטה אל דנטה במשלוח.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ