זו כנראה המסעדה הקטנה הכי גדולה בארץ

"ברוט" מצטיינת בשילוב של טכניקה עכשווית, חומרי גלם לא שכיחים וטעמים חדים ומדויקים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

"ברוט" מתבגרת. וזה נורא יפה לה. הרמז הראשון לכך היה השולחנות. בעבר, אפשרויות הישיבה במסעדה המצויינת הזו היו או ליד הבר או בחוץ ליד שולחנות מתכת מתנדנדים. השבוע, כשהמסעדה נפתחה מחדש, נוספו לאפשרויות גם שולחנות מחופי מפות בד לבנות בחלל סמוך. זה אולי נשמע כמו זוטות מעולם הנגרות, אבל למעשה, מדובר בשינוי תודעתי שכבר מזמן צריך היה להגיע.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ