"פרונטו": אותה איכות נפלאה, אבל אחרת

האוכל של דייוויד פרנקל ב"פרונטו" היה תמיד משובח. בגרסתו העכשווית, עם מעט מרכיבים, מעולים אחד אחד, נוספה לו גם פשטות נינוחה נחוצה כל כך

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

והרי החדשות: "פרונטו" שוב איננה מסעדה איטלקית. ומסתבר, למרבה הפלא, שאלה חדשות טובות. "פרונטו" בת 32 (היא ילידת 1988) ובמשך שנים היתה המקום הכי הבטוח בתל אביב לוויטלו טונאטו כהלכתו, לפרחי קישואים בעונתם, לאספרגוס צרובים ולפסטות מסורתיות שחרגו ממנעד הראגו/פטריות בשמנת/שמן כמהין. זו היתה מסעדה שעקבה בזהירות אחר התהפוכות שחלו במטבח האיטלקי (ובהן המהפכה הגדולה: המעבר ממישלן לסלואו-פוד) והצליחה להיות, כמו כל מסעדה איטלקית ותיקה וטובה, תמיד מיושנת במידה ותמיד מעודכנת במידה. הפוריות שיש במתח הזה הגיעה לשיאה ב-2010. אז נכנס למטבח דייוויד פרנקל שהצליח לתרגם את המתח שבין היכולות שלו כשף יוצר ובין המסגרת האיטלקית המובנה של המסעדה לקפיצת מדרגה באיכות ובעדכניות האוכל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ