סוף סוף, על רקע כל הזיוף, מסעדה אמיתית עם שפים אמיתיים

"מנסורה" היא מסעדה כל כך טובה, שבסיום הארוחה מנקרת שאלה עיקרית: מתי חוזרים?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

"מנסורה" נכנסה לי ללב. כי לפעמים, מרוב זיוף, אתה מתחיל לשכוח שהאמת קיימת. ו"מנסורה" היא מסעדה אמיתית, של שפים אמיתיים (אלעד דגן וטל סוחמי).

אם אתם רוצים להבין את מצב התרבות הקולינרית הישראלית העכשווית, הנה דו"ח מהחזית: גופי היח"צ, לשי התדמית ומצחצחי הקונספט כבר החלו לפעול במלוא המרץ. הבעיה? אין חומר גלם. המסעדות עצמן עדיין אינן. התוצאה היא תיאטרון אבסורד מרהיב: כל המלים, כל הביטויים וכל המעטפת הבומבסטית עוטפים כרגע כלום ושום דבר. וכך, כאשר אתם קוראים על שיפודייה סתמית שנפתחה באיזה שוק שהיא "מבצעת אינטגרציה של גופי תוכן קולינריים", או כשאתם שומעים על בית קפה מצ'וקמק שהחליף ידיים באיזה פרבר שהגַז שלו הוא: "מעבדת אוכל רב תחומית ורב חושית", אתם פתאום מבינים שאוכל הוא כנראה התחום היחיד המוכר למדע שבו הבולשיט יכול להיווצר גם בלי שהפר יאכל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ