במסעדה הזאת, ברור שהכל בסדר

לא הרבה השתנה ב"מיטבר" מאז שנפתחה, והשנים רק היטיבו עם התפריט המוכר. לא מפתיע שבזמנים אלה הייחוד הזה בולט מתמיד

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

אם אתם אנשים מבוגרים שמאז פרוץ תדרוכי קול הרעם הסגול מהססים לצאת למסעדות, ייתכן ש"מיטבר" התל אביבית היא המקום בשבילכם. מאז שהמסעדות נפתחו מחדש לא הייתי במסעדה ששמרה בקפדנות שכזו על כל תג ותג מהוראות השעה. ולא בטרחנות: בשמחה. והיא באה על שכרה: באחת עשרה בלילה כל השולחנות המותרים היו מאוכלסים עד אפס מקום. רק לסבר את האוזן: מיד אחרי ההזמנה קיבלנו לנייד הודעה מפורטת על התנהלות המסעדה בזמן קורונה (בניגוד להודעות לקוניות לצאת ידי חובה ממסעדות אחרות), בכניסה נמדד חום ונשאל על הצהרת בריאות, על כל שולחן היה בר קוד כדי שלא יהיה צורך לגעת בתפריט והשולחנות האסורים היו מסומנים בבירור, בכל מקום היו הודעות לגבי עטיית מסיכות ולמותר לציין שגם הצוות הקפיד, המארחת – שרק בשביל לראות את זה כדאי להגיע לכאן: מארחת עובדת; הייתי בטוח שקץ העולם יגיע לפני שנזכה לחזות בפלא הזה. אופס... – ניקתה במטליות אלכוהול כל כיסא שהתפנה והמלצריות ניקו פעם נוספת, מה שבטוח. עמדת השליחים נמצאת מחוץ למסעדה (עם בקבוק סודה קר, כמה כוסות ושלט: "שליחי וולט, הסודה בשבילכם") והיו עוד ועוד אמצעי זהירות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ