אז איך הפופ-אפ משלוחים של מאיר אדוני?

קוראים לזה פופ-אפ למשלוחים, אבל למעשה זו הוכחה עד כמה מאיר אדוני הוא שף גדול

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

ספק אם יש בשפת האוכל העברית מלה מגוחכת יותר מ"פופ-אפ". הנה תראו את מאיר אדוני. לאחרונה הוא פתח "פופ-אפ" למשלוחים בתל אביב. ה"פופ-אפ" הזה כבר קיים יותר מחודש. בפברואר, לעומת זאת, הוא פתח מסעדה חדשה. מושקעת, רחבת ידיים. קראו לה "ים", והיא החזיקה מעמד יומיים. אז עם כל הכבוד: מי פה הפופ ומי האפ?

"ים", לזכותה ייאמר, היתה המקום שבו סוף סוף נעשה התיקון: שמו שלט קטן: "ים". נכון, זה קרה בירושלים (העיר שנתניהו ממשיך לחלק בעקביות: קצת לרוסים, קצת לאמירויות. מי אמר אני ולא קיבל? שתוק, אבו מאזן, מי דיבר איתך?) ונכון, כרגע השלט לא מוליך לשום מקום, ובכל זאת. בימים שבהם שב ומתברר שהגששים לא היו צוות בידור אלא קול נבואי (ה"היה מנוע" שחיכה למילואימניקים ב-1973 בימ"חים הרי המתין עכשיו לאחיות בבתי החולים), טוב לראות שמישהו התחיל להקשיב להם.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ