משלוח |

"השומר 1": מה קורה כשאוכל שוק נאלץ להיכנס לקופסה

סביר להניח שכשאוכלים את אוכל השוק של "השומר 1" כשמסביב המולה תוססת, הוא במיטבו. במשלוח היתה בו רק מנה אחת משמחת

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

האם תיתכן סתירה גדולה יותר מאשר אוכל שוק במשלוחים? כל ההמולה, הדוחק והצבעוניות כלואים בקופסאות פלסטיק שחורות. כמעט מתבקש לומר שקופסאות פלסטיק מלבניות הן המקום שאליו אוכל שוק הולך כדי למות. כדי להצליח ולספק ולו שמץ מחוויית אוכל שוק – אתם יודעים מה? אפילו לא שמץ: רמזים שבמאמץ ניתן יהיה ליצור מהם השליה עצמית – צריך לרמות. צריך מגע קסם של שף. צריך לייצר אוכל שהוא בשום פנים לא אוכל שוק, אבל איכשהו מיתרגם לכזה בבית. "השומר 1" הוא מקום שמגיש אוכל שוק: מחוספס, עשיר, בפרנה. יכול להיות שכשאוכלים את האוכל הזה כשמסביב המולת שוק תוססת, חוויית האוכל חוברת לכל אלה והופכת למשהו בעל ערך מוסף. ככה, בבית, המשלוח מ"השומר 1" היה עוד דוגמה לכך שלא כל מה שעובד כשמסביבך הסחות דעת, עובד גם בקופסאות פלסטיק עם מכסים שקופים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ