מטבח רפאים? החדשה של אהרוני היא ארוחת בלהות

הפרגיות היו צמיגיות, הקציצות יבשות והלחי הסיבית הגיעה מחיה לא מזוהה. גם אם ישראל אהרוני לא מתקין בעצמו את המנות שיוצאות ממסעדתו החדשה ״גרוב בוכרי״, בתור אחד האבות המייסדים של תרבות 
האוכל הישראלית, האחריות היא שלו

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

הדבר האחרון שאתה מצפה לו מישראל אהרוני הוא התנהלות חובבנית. אבל איך אמר האיש שעדיין שוקל להיכנס לפוליטיקה: אם באזובים נפלה שלהבת. אהרוני הצטרף לרשימה מכובדת - לפעמים יותר ולפעמים פחות - של שפים שמתכננים תפריט ומציעים אותו בשירות משלוחים דרך חברת "קיוב קיטשנס" (למה תמיד כשהשם בענטוז קוסמופוליטי ההתנהלות היא בצליעה כתריאליבקאית?). התלהבנו. בטח שהתלהבנו.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ