ההפסד של עכו, הרווח של תל אביב

"שאראק", שפתח השף של "סבידה", היא מסעדה מוצלחת של דגים, צ'יפס וסלט

שגיא כהן
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: שאראק
  • כתובת: בן יהודה 120, תל אביב יפו
  • טלפון: 03-6307070

מפת המסעדות של ישראל הופכת במהירות לבבואה של הפקק שבו כולנו תקועים. בכל ערי הלוויין (כן, אפילו בפתח תקווה) נפתחות מסעדות שעילת קיומן היחידה היא לחסוך את הצורך לשוב ולהדליק את האוטו אחרי ארבע השעות בפקקים. בערי הפריפריה הרחוקות יותר, לעומת זאת, מסעדות שהן מעבר לפיצה־המבורגר־פאנאסיאתי נסגרות. מי יגיע לשם באמצע השבוע? מי יגיע בכלל? כי ככה זה: ככל שאנחנו מחבקים יותר את הפריפריה, מעלים אותה יותר לראש סדר העדיפויות, מקרבים את הפריפריה יותר ומאמצים אותה יותר אל לבנו (והרי יש לשם כך אפילו משרד ממשלתי), כך יש פחות פריפריה. הרבה פחות.

תגובות