חבל שב"קופינאס" שבמושב צור משה אי אפשר לאכול את הכוונות הטובות במקום את המנות

הרעיון מאחורי "קופינאס" שבצור משה הוא מבריק: להשתמש במתכונים של מקימי היישוב, יוצאי יוון. חבל שהסכו"ם והכוסות מבריקים פחות, שהתפריט מוביל לאיטליה דווקא, 
ושעל הכל שורה אפתיות קשה לעיכול

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן
"קופינאס". מטבח של "עזבו אותי באמאש'כם" צילום: מוטי מילרוד
"קופינאס"צילום: מוטי מילרוד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ