${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית ביפו תל אביב: צהריים לאנשי עסקים

אם אתם רוצים לאכול צהריים עם הברנז'ה העסקית של ישראל, יפו תל אביב היא המקום בשבילכם

תגובות

מסעדת יפו־תל אביב היא לא מקום שקופצים אליו לחטוף משהו לפני פגישה. היא גם לא המקום להתייצב בו עם שוברי הנחה ולפתוח שולחן עם החבר'ה מהמשרד. המסעדה של השף חיים כהן, שנפתחה לפני כארבעה חודשים, היא המקום העדכני והנכון לסעוד ולהיראות בו בסצנת העסקים.המסעדה שוכנת בקומת הרחוב של בניין אלקטרה החדיש ברחוב יגאל אלון. הרבה לפני שהתפנינו לעסוק בעיצוב, בקולינריה, בשירות ובמחיר, לא יכולנו שלא לחוש את המכובדות והמעונבות. הנה מסעדה שמסוגלת לגרום לך להרגיש אדם חשוב ורציני, או לחילופין לא קשור לקהל הדי הומוגני שלה. היו שם הרבה פרצופים מוכרים: ראש עיריית תל אביב רון חולדאי, איש הטלוויזיה אורי שנער, פיני כהן, מבעלי חברת הנדל"ן אמריקה־ישראל, איש הפיננסים יעקב אלינב, ועוד שמות ממדורי הכלכלה.מסעדת יפו־תל אביב - לשעות פעילות ולכל הפרטיםמסעדת יפו תל אביב: בלי ברק

דליקטסן: אחת הארוחות המשתלמות בת"אדלאל: טעים כמה שזה מוקפדגוצ'ה: מקום מושלם לצהריים

הארוחה העסקית כוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וכוס שתייה (לימונדה, תפוזים או אשכוליות) במחיר העיקרית. טווח המחירים הוא 145–105 שקלים. דיל חסכוני יותר מאפשר לשלם95 שקלים עבור שתי מנות ראשונות וכוס שתייה. לראשונות בחרנו ריזוטו פטריות וערמונים וקלמארי על שומר ויוגורט. בזמן שהמתנו למנות, הוגשה לנו פוקצ'ה חמה שלצדה עגבניות שרי צלויות. המנות הראשונות הוגשו בהקפדה כמצופה ובגודל המתאים - לא קמצני נוסח מסעדות גורמה צרפתיות ומצד שני לא בעומס חסר טעם. מנת הקלמארי היתה מוצלחת: מעודנת, ללא תיבול מוגזם. השילוב עם היוגורט והשומר התגלה כפתיחה מרעננת לקראת הבאות. מנת הריזוטו, לעומת זאת, היתה מעט מאכזבת ושמנונית, מה שהוסיף לכבדות הטבעית של הריזוטו.עסקית מעונבת. מסעדת יפו תל אביב צילום: נועה מגר)לעיקריות בחרנו את המנה היקרה בתפריט - פילה בקר טחון עם פירה תפוחי אדמה, גזר, תרד, פטריות ורוטב בשר (145 שקלים) ומנה בשם "סטייק ברגע" (125 שקלים). קציצת הבשר נראתה במבט ראשון כמו המבורגר שהתחפש. הנגיסה הראשונה הבהירה שמדובר במשהו אחר לגמרי: בשר איכותי במיוחד שעבר טיפול מסור של כהן, טובל (אבל לא שוחה) ברוטב, ובניגוד לקציצות בשר אחרות לא מייבש אותך באמצע הדרך. תוספת הירקות הצלויים והפירה (שהיה מעט רך מדי) היתה אמנם מעט בנאלית, אבל ערבה לחך. הסטייק ברגע התגלה כמנת שכבות הכוללת רצועות סינטה דקות וקוביות חצילים המונחת על סוג של לחם. כל זה ישב על רוטב עגבניות כתמתם עם נגיעה של רוטב חריף ירוק. שילוב הטעמים היה מוצלח ומיוחד: רצועות הסינטה נצרבו במידה, והחצילים לא סבלו מרטיבות יתר ומעיסתיות, מה שקורה בלא מעט מנות מהסוג הזה.משקפת את המותג "חיים כהן". מסעדת יפו תל אביב (צילום: נועה מגר)השירות היה מקצועי ואדיב - לא כפוי, מוגזם או מתעלם. בסך הכל שילמנו 270 שקלים (לא כולל שירות) על שתי עסקיות. על אף שיצאנו מרוצים, חשנו ששילמנו מחיר גבוה מדי ביחס לתמורה - שכנראה משקף יותר מכל את עוצמת המותג של חיים כהן.חשבון, בבקשה

ההצעה: ראשונה, עיקרית ושתייה במחיר 145–105 שקלים; שתי ראשונות ושתייה ב–95 שקליםטוב לביזנס: מקום להרשים בו בשולחנות הסמוכים: אנשי עסקים, עורכי דין וידוענים יתרון יחסי: מיקום נוח ליד נתיבי איילון מישהו מטפל בך: שירות מקצועי ואדיב

*#