${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית בדליקטסן: אחת הארוחות המשתלמות בתל אביב

עם אוכל מצויין, אווירה חו"לית ושירות הכי מקצועי בארץ - המקום החדש של מתי ורותי ברודו מושלם גם לצהריים

תגובות

הידיעה על פתיחתו של דליקטסן, המקום החדש של מתי ורותי ברודו - המנוע מאחורי מוסדות ותיקים ואהובים כמו הקופי בר, בראסרי, בייקרי והוטל מונטיפיורי - התקבלה בשמחה במערכת, והתכוננו מיד לקפוץ לביקור. כשבוע לאחר הפתיחה הגענו לשם לארוחת צהריים, סקרניות לראות מה נמצא. ההמולה בחוץ בישרה טובות, ולשמחתנו השגנו שולחן די בקלות - כשהחלקנו לתוך הכיסאות, יושבות במרפסת בשעת צהריים נעימה ומקבלות מזיגה ראשונה של יין לבן, הרגשנו שהגענו בשיא המסיבה, בדיוק למקום הנכון. ראשית, היין. השמחה הזו של ימי ההרצה לא תישאר זמן רב, אבל מזיגת יין חופשי לכל היושבים, כשהמלצרית מתרוצצת בין השולחנות עם בקבוק גדול של פונטנה קנדידה - מחירו בתפריט, אגב, הוא 95 שקל - יכולה לעמעם כל מחלת ילדות שמקום בן יומו עלול ללקות בה. אחרי כמה לגימות וקצת לחם טוב ורך, היינו מוכנות לגמרי לארוחה. דליקטסן - לשעות פעילות ולכל הפרטיםדליקטסן: עם מקצועיות לא מתווכחים

» עסקית בדלאל: טעים כמה שזה מוקפד» עסקית בתרנגול הכחול: ל"מעושרות" בלבד» עסקית בגוצ'ה: מקום מושלם לצהרייםהעסקית בדליקטסן כוללת מנה ראשונה ועיקרית לפי מחיר העיקרית, במחירים משתנים - בין 50 שקלים וקצת ל–80 שקלים וקצת. גם המנות משתנות מדי יום. חלק מהמנות הושאלו מהמסעדות האחרות של הברודואים, וחלקן פותחו במקום החדש.בחרנו לראשונות סלמון מעושן על סלט תפוחי אדמה וסלט קיסר עם אנשובי. לעיקריות ביקשנו נקניקיות על כרוב מבושל בבירה (52 שקלים) לאחת, ולזניה לשנייה. הלזניה נגמרה, בישרה המלצרית. עוף צלוי? נגמר גם כן. הפשרה היתה פנה פויו, פסטה עם עוף ברוטב פלפל פיקנטי (58 שקלים). הראשונות ערבו לחכנו: הסלמון היה עדין טעמים, וסלט הקיסר היה טרי ומדויק. עם העיקריות גדלה השמחה: שתי נקניקיות שמנות הגיעו על תלולית כרוב סגול טעים, ועם חרדל בצד, זה היה שילוב קלאסי ועשוי היטב. גם הפסטה, אף שהיתה רק הבחירה השלישית, הצדיקה את עצמה והיתה טעימה ומספקת.מנות משתנות מידי יום. הרינג בדליקטסן (צילום: נועה מגר)על הקינוחים לא התכוונו לוותר, בעיקר נוכח המחירים הנוחים שלהם. לקחנו טארט לימון (18 שקלים) וסלט פירות עם גלידת וניל (28 שקלים). הטארט היה בסגנון אמריקאי, ביתי ונדיב. הפירות בסלט היו טריים ומגוונים, והקלילו את הנגיסות מהמאפה העשיר. בליווי אספרסו קצר (10 שקלים) סיימנו את הארוחה בגרגור קל. שתי מנות לשתי בחורות עלו לנו בסך הכל 166 שקלים, ויחד עם ארבע כוסות היין שקיבלנו, זו היתה אחת הארוחות המשתלמות שאכלנו בזמן האחרון. אבל עוד דבר מצא חן בעינינו במיוחד: הגודל הקומפקטי של המנות. אחרי אותן שש מנות הרגשנו ספורטיביות לגמרי, ולא היתה לנו שום בעיה לזנק חזרה לחלק הדרומי של היום. זה המבחן הנסתר לארוחת צהריים טובה באמת, והדליקטסן עבר גם אותו.עיסקית משתלמת וחוויה נעימה. דליקטסן (צילום: נועה מגר)חשבון, בבקשה ההצעה: ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית טוב לביזנס: צפוף מדי לפגישה רשמית בשולחנות הסמוכים: בני כל הגילים במפגשים חבריים יתרון יחסי: טרי, טעים ומשתלם מישהו מטפל בך: כנראה השירות המקצועי בישראל

*#