${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית בגוצ'ה: מקום מושלם לצהריים

עם אוכל מוצלח, שירות מעולה ומיקום מרכזי בתל אביב - גוצ'ה מספקת חוויה מוצלחת ומשתלמת במיוחד

תגובות

מסעדת גוצ'ה התל־אביבית לא היתה יכולה למצוא לעצמה מיקום מתאים יותר מזה שבמרכז רחוב דיזנגוף. העיצוב, שכולל כיסאות מוגבהים לצד כורסאות עור נוחות, מטבח מרכזי פתוח ומרפסת גדולה, משתלב היטב ברחוב הסואן שמאוכלס בחנויות אופנה ובבתי קפה. נכנסנו לגוצ'ה ביום שטוף שמש של אמצע השבוע. המקום, שנראה חמים ומזמין, היה עמוס בסועדים. מלצרים נעו בזריזות בין השולחנות, המטבח שקק חיים, מוזיקה נשמעה ברקע, ולמרות  זאת היה שקט יחסית. התיישבנו על הבר, סמוך מאוד למטבח, וגילינו לשמחתנו שעל אף שהמטבח הפתוח מתמחה בבשר ובדגים - אין באוויר ריחות בישול.» רשת גוצ'ה - לכל הסניפים» עסקית בתרנגול הכחול: ל"מעושרות" בלבד» עסקית באיטלקיה בתחנה: היופי מחפה על הטעם» עסקית בפויקה: תענוגות בשרים בסיר ברזלתוך זמן קצר ניגשה אלינו המלצרית, שהתנהלה ביעילות ובאדיבות לאורך הארוחה כולה. העסקיות בגוצ'ה כוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה - בתוספת של 12 שקל למחיר העיקרית. בנוסף, על כוס יין יש הנחה של 25%. למנה ראשונה הזמנו קלמארי קריספי. הוא היה טעים וטרי אך קצת שמנוני לטעמנו, אבל רוטב האיולי שלצדו היה פשוט מצוין. יחד עם המנה הראשונה הגיעה מנת לחם מלא (וטעים) עם חמאה וזיתים. למנה עיקרית הזמנו פרגית ברוטב קוקוס וקארי על מצע של אורז עם עשבי תיבול (62 שקלים); ומיקס פירות ים על הפלנצ'ה, על מצע של פירה (77 שקלים). מנת הפרגית נראתה מעולה: על הצלחת הונחה פרגית עסיסית, מעליה רוטב שחום וריחני, לצדהאורז עם עשבי תיבול ומעליו כמות נדיבה מאוד של בצל. חיתוך ראשון של הפרגית גילה שכבה אדומה של בשר נא: החזרנו אותה למטבח, ולאחר 10 דקות קיבלנו מנה יפה, מוגשת באותה קפדנות, והפעם הפרגית היתה עשויה היטב וטעימה.

במיקום מושלם. גוצ'ה (צילום: אייל טואג) מיקס פירות ים, שהוגש לבקשתנו עם אורז במקום פירה, כלל כמות לא גדולה של פירות ים שלצדם כמות גדולה מאוד של ירקות, בהם עגבניות וקישואים. פירות הים היו טעימים מאוד, אבל הירקות פחות. האורז היה יבש, ותהינו אם לא היה עדיף לדבוק בכל זאת בפירה. כשהגענו לקינוח, התלבטנו קלות. כבר היינו שבעות למדי, אבל הרגשנו חובה לנסות את מנת הדגל של המסעדה, שעליה קיבלנו המלצות רבות: גופרה בננות (39 שקלים), מנה ותיקה ופשוטה, שכוללת בננות, גלידה, ופל בלגי וסוכר. הרבה סוכר. לא התאכזבנו: הקרירות של הגלידה השתלבה היטב עם החמימות של הוופל, והרוטב מעל היה מתוק - אבל לא יותר מדי. למרות השובע וכנגד כל היגיון קולינרי, המנה נאכלה עד תום. שילמנו 202 שקלים ויצאנו מגוצ'ה אחרי שעה קלה, שבעות, מרוצות ובתחושה שקיבלנו תמורה משתלמת לכספנו.

מנת הדגל של המסעדה. גופרה של גוצ'ה (צילום: דניאל לילה)חשבון, בבקשה ההצעה: מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה - בתוספת של 12 שקל למחירהעיקרית. טוב לביזנס: מיקום מרכזי אך שקט יחסית.בשולחנות הסמוכים: בני 35 – 50 שלקחו יום חופש יתרון.יחסי: טעים ולא יקר.מישהו מטפל בך: שירות מצוין ומהיר.גוצ'ה - דיזנגוף 171, תל אביב

*#