שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

העסקיות הכי טובות בחיפה

שילוב מנצח של אוכל אירי וכדורגל או ביקור בגן עדן לקרניבורים - איפה הכי משתלם לאכול עסקית בחיפה, מה תקבלו בתמורה וכמה זה יעלה לכם?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יעל רייף, עכבר העיר

פרויקט מיוחד: עכבר סטודנטים - הטבות, מתכונים ובילויים מעניינים » מתכונים קלים לסטודנטים מתחילים» 10 אפליקציות שיקלו על החיים » משרות העתיד שיניבו לכם כסף» המלצות בילוי לסטודנטים תל אביביים» המלצות בילוי לסטודנטים מחיפה והצפון» המלצות בילוי לסטודנטים מבאר שבע והדרום» המלצות בילוי לסטודנטים מירושלים והסביבה» עכבר סטודנטים - המדריך המלאסינטה בר - תפריט שיעשה נחת לקרניבור המצויעל המקום: לא סתם נקרא המקום "ביסטרו בר עירוני". בצורה מדויקת ומוקפדת סינטה בר מקיים את יעודו, עונה על כל אחד מהצרכים של הסועד המצוי ועלול להפוך במהרה לפייבוריט שלכם. גם אם אתם מעדיפים מול מרינייר אציליים על פני נתח מדמם. על אף השם הקרניבורי, מדובר במקום אלגנטי ויפהפה ובו שלושה מתחמי ישיבה - בקומה הראשונה סביב השולחנות או על הבר, בקומה השנייה האלגנטית והחמימה או בגינה הנעימה. בנוסף למנות שיעשו נחת לקרניבור המצוי (כולן גדולות ונדיבות), מגישים כאן מנות ביסטרו קלאסיות מעודנות לצד מנות ארצישראליות עונתיתות. במילים אחרות, זה המקום לקחת אליו גם את החיך הביקורתי ביותר.מנות נבחרות: ראשונות - פטה כבד עוף על ריבת פרי, לצד לחם קלוי, פסטייה עגל בסילאן ואגוזים על קרם לימון וטחינת שקדים, פילה חציל בלאדי על האש, עם טחינה ומטבוחה. עיקריות - רביולי בטטה בחמאת מרווה עם יין לבן וקציפת פרמז'ן, שניצל עוף עם תוספת לבחירה, כבד עוף עם בצלים מושחמים בזיגוג יין אדום על מצע פירה.מה: מנה ראשונה, מנה עיקרית וקאווה/ למברוסקו/ משקה קל לבחירה.כמה: 59 שקלים לסטודנט בהצגת תעודת סטודנטשעות העסקית: ימים א'-ה' בין השעות 17:00-12:00, לאחר מכן מוגשת העסקית רק בישיבה על הבר. בימי שישי הארוחה העסקית מוגשת עד שעה 17:00 בישיבה על הבר בלבד ובשבת החל מהשעה 19:00 בישיבה על הבר בלבד. דבר המערכת: אחד המקומות המוצלחים והטעימים בעיר, המשלב בין אוכל טעים ומוקפד לאווירה משמחת, שעלול לגרום גם לקרניבור המצוי לאכול את הסטייק המדמם שלו לצד ריזוטו מעודן של פטריות פורצ'יני, שמפניון, כמהין ופרמז'ן.סינטה בר - שד' מוריה 127, חיפה. אוכל מוקפד ואווירה משמחת. סינטה בר (צילום: יח"צ)מינה טומיי - אותנטית, טעימה ומעיזהעל המקום: יפני, תאילנדי, ויאטנמי, הודי וקריאני נכנסו למטבח, וכך נולד התפריט המרגש של מסעדת מינה טומיי החיפאית המעיזה. ההשראה לכל אחת מהמנות היא שווקי המזרח הרחוק, כאשר הטעמים, הריחות, ההרמוניה והשילובים האותנטיים שמוכרים לכל מי שטייל במזרח, ניכרים בכל מנה ומנה ומעוררים געגוע לטיול של אחרי הצבא. המקום מעוצב למשעי ונותן כבוד וייצוג לכל אחת  מהארצות המבושלות והמוקפצות במטבח. עם תנאי פתיחה טובים ואג'נדה חובקת עולם, תוכלו לפתוח את ארוחת הצהריים שלכם בסושי מוקפד, להמשיך בסלט קיץ ויאטנמי ובגרין קארי, ולקנח בבננה לוטי שאתם נושאים בליבכם מאז החופשה האחרונה.מנות נבחרות: ראשונות - סלט פפאיה, עם שרימפס, עגבניות שרי, בוטנים, שעועית ירוקה וצ'ילי יבש, טרטר סלמון ואבוקדו, שרימפס מטוגן בציפוי טמפורה, טוגרשי, איולי צ'ילי. עיקריות - פילה טומיי - נתחוני בקר מוקפצים עם פטריות, תרד, נבטים אורז וקימצ'י, פאד תאי, בומביי באטר צ'יקן - שיפודי פרגית ביוגורט וקשיו, גראם מסאלה, ארוגלה, בצל סגול, נאן שום וכוסברה.מה: 15% הנחה על כל המנות המופיעות בתפריט, ללא יוצאי דופן ובלי אותיות קטנות.כמה: בהתאם להזמנה.שעות העסקית: ימים א'-ה' בין השעות 17:00-12:00 ובהצגת תעודת סטודנט לאורך כל שעות פעילות המקום, כולל סופי שבוע.דבר המערכת: סוף כל סוף נמצא המקום שלא מתנה מחיר עסקי בהזמנת מנה עיקרית. כך שגם חובבי המנות הראשונות, אלו שאוהבים לטעום "רק קצת" מכל דבר, ואלו שמגיעים במיוחד עבור הבננה לוטי, יכולים להתחיל לדגום בלי להתחשבן. מינה טומיי -פלימן 8, מרכז קסטרא,חיפה מנות אותנטיות שיעלו געגועים לטיול במזרח. מינה טומיי (צילום: יח"צ) 

גאודי - לאכול טוב בלוקיישן הכי שווה בעירעל המקום: המושבה הגרמנית היא ללא ספק הלוקיישן עם זווית הראייה היפה ביותר בעיר. מבט אחד למעלה ומלוא הודם והדרם של הגנים הבהאיים נפרש אל מול העיניים המשתאות. לאורך כל המושבה פזורים בתי קפה חמודים ומסעדות, אך הטאפאס בר האלגנטי בו עסקינן, ממוקם במבנה אבן יחודי מהמאה ה-19 בעיצוב שעושה כבוד למודרני ולעדכני, אך חוזר לשורשים עם "נגיעות" של ריהוט עתיק. התפריט של גאודי מורכב ממנות טאפאס צמחוניות, טאפאס מהים וטאפאס בשרים - כולם בעיבודים יצירתיים ובהשפעות מהמטבח המקומי, לצד מנות מסורתיות בגודלן כסלטים, סטייקים ופירות ים.מנות נבחרות: סלט מוקפץ עם נתחי חזה עוף, גזר, פלפלים, כרוב, פטריות ונבטים ברוטב טריאקי או צ'ילי, קלמרי מטוגן עם רוטב לבחירה, מיני המבורגרים, טורטיה עוף ברוטב קארי.מה: מנה ראשונה של פוקאצ'ה וממרחים/סלט ירקות וחסות ברוטב ויניגרט תפוז/תוספת אחת לבחירה ומנה עיקרית. כמה: 39 שקליםשעות העסקית: ימים א'-ו' בין השעות 17:00-12:00.דבר המערכת: אוכל מושקע ואיכותי בשילוב אווירה חיפאית במיטבה בלוקיישן הכי שווה בעיר.גאודי - שדרות בן גוריון 25, חיפהבין גרמניה לברצלונה. גאודי (צילום: יח"צ)

פרנג'ליקו - לחובבי הסושי והכדורגלעל המקום: הוא אחד המוסדות הקולינאריים המוכרים בחיפה, חלוץ בתחום האוכל האסייאתי ונושא בתואר המכובד "הסושי בר הראשון בעיר". יותר מ-80 סוגי סושי כולל התפריט ולצידם מנות אסייאתיות יצירתיות באינטרפטציה מערבית חצופה. בכלל, נראה שבכל הקשור לגבולות ושיוכים תרבותיים, בפרנג'ליקו האג'נדה המרכזית היא לשלב. כדי לעשות לקהל החיפאי גוד טיים לצד האוכל והאלכוהול, מקרינים בשעות הערב את שידורי הספורט על מסכים גדולים, וכך הופכים את המסעדה מבית מזון למקום בילוי של ממש המספק מענה גם לחובבי הספורט האדוקים. מנות נבחרות: בין המנות הראשונות תמצאו שישית הוסומאקי צמחונית, אגרול ויאטנמי תוצרת בית במילוי עוף, בצל ירוק, נענע וצ'ילי פייסט, סינטה אסיאתית צרובה בציפוי תערובת תבלינים עם ג'ינג'ר מסוכר וגם מרק מיסו או תירס. מנות עיקריות - מרק טום יאם עם פירות ים, דוקסל פטריות אסיאתי ואיטריות ביצים, ביף & ברוקלי - אטריות ביצים מוקפצות עם נתחי בקר, בייקון, ברוקלי ונענע ברוטה הוייסין מעושן, אטריות אודון מוקפצות עם שלושה סוגי פטריות וכרוב סיני, קומבינציית הוסומאקי קטנה וגם מנה מסקרנת של נקניקיה אסייאתית על הגריל שעשויה מבקר, תרד, בוטנים ותבלינים אסיאתיים המוגשת עם בצל מוחמץ, חרדל דבש, מרווה וצ'יפס. מה: מנה ראשונה, מנה עיקרית ומשקה קל לבחירה.כמה: 54 שקליםשעות העסקית: ימים א'-ה' בין השעות 17:00-12:00.דבר המערכת: כי שילוב של כדורגל בליווי סושי יפני מוקפד ובירה גינס אירית, יכול להתקיים רק שם.פרנג'ליקו- שמחה גולן 22, גרנד קניון ,חיפהגוד טיים אמיתי. פרנג'ליקו (צילום: יוסי לחם)

דיוק (Duke Pub) - עושים כבוד לתפריט האיריעל המקום: פאב אירי אותנטי המתפקד גם על תקן מסעדה ומשמש מפלט נהדר גם סתם כך באמצע היום. שימוש נרחב בעץ מהגוני ברהיטים, בבר ובחיפוי הרצפה, יוצר את החמימות האירית המתבקשת, כאשר הבר העשיר במגוון מותגי וויסקי וברזי בירה משלימים את החוויה האירית השמחה. התפריט של דיוק מגובה בקריצות חובקות עולם עם הרבה כבוד למנות איריות מסורתיות, ואם אתם מחובבי האווז, אל תוותרו על מנת הדגל של המקום - 300 גרם חזה אווז מעושן ברוטב יין אדום; שחיתות במיטבה. אירועי ספורט ומשחקים חשובים מוקרנים על המסך הגדול, כך שגם אלו שאוהבים ללגום את הבירה שלהם בחברה ספורטיבית טובה, ימצאו את מבוקשם כאן בבית הדוכס בחיפה.מנות נבחרות: רשימת המנות הראשונות מגוונת ומכובדת וכללת בין היתר קרפצ'יו פילה בקר עם רכז רימונים בליווי לחם, פטה כבד עוף בליווי צנימים וריבת בצל, כרובית בציפוי פריך ברוטב צ'ילי וחציל קלוי בטחינה, עגבניות שרי, צנוברים ולצידו לחם. בין המנות העיקריות - "דיוקבורגר" - המבורגר מסורתי בלחמניה ולצידו צ'יפס, כבדי עוף מוקפצים בפטריות, יין ובצלים מקורמלים על מצע פירה, "סלט דוכס" עם נתחוני חזה עוף בגריל, ירקות, פרמזן וצנוברים, ברוטב קיסר וגם פסטה פנה באחד משלושה רטבים לבחירה.מה: מנה ראשונה, מנה עיקרית עם תוספת אחת לבחירה ומשקה קל.כמה: 59 שקלים לסטודנט בהצגת תעודת סטודנט.שעות העסקית: ימים א'-ו' בין השעות 17:00-12:00.דבר המערכת: אין כמו לעשות פאוזה קולינארית באמצע היום בתוך פאב אירי אמיתי ספוג אווירה. האסקפיזם מעולם לא היה טעים יותר.דיוק - כיכר הספר, חיפה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ