${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית בויקי כריסטינה: להרגיש ברצלונה באמצע יום עבודה

ויקי כריסטינה ריקה בצהריים, ולא ברור למה: המחירים נוחים, המנות טעימות והסנגרייה מתמלאת מעצמה

תגובות

ארבע המכוניות המקושטות שהתגלו בפנינו בחניון של מתחם התחנה לא בישרו טובות. לרגע חששנו שניאלץ לסעוד לצד זוגות מאוהבים שבחרו להצטלם רגע לפני החתונה בתפאורה הרומנטית של המתחם. לשמחתנו, התברר כי המסעדה שאליה ביקשנו להגיע, ויקי כריסטינה, שוכנת בקצה קומפלקס החנויות ובתי הקפה בדרום תל אביב, כך שמראה החתן והכלה עושים פוזות לצלם נחסך מאתנו. ויקי כריסטינה חיכתה רק לנו. באחר הצהריים של אמצע השבוע היא היתה ריקה כמעט לגמרי, והמלצריות היו עסוקות בסידור השולחנות. ויקי כרטיסטינה - לשעות פתיחה ולכל הביקורותמסעדות במתחם התחנה - לרשימה המלאההעסקיות הכי טובות בתל אביב - פרויקט מיוחדהעסקית במסעדה מורכבת ממנה ראשונה, מנה עיקרית, לחם עם מטבל עגבניות ותוספת שמכונה ”צנצנת“ - סלט כרוב וגזר או זיתים במרינדה. לכל זה הוספנו קנקן של סנגרייה מעולה )31 שקל(, שזכה למילוי ללא תוספת מחיר. למנה ראשונה לקחנו אנסלדה דה טומטה - סלט עגבניות ועגבניות שרי בליווי כוסברה, בצל, קוביות לחם מיובש וגבינת פטה; ואנסלדה דה סטריקוס - סלט חסות, פלפל אדום וצהוב, רצועות טורטייה ופילטים של תפוז טרי ברוטב ויניגרט חרדל. שני הסלטים היו מוצלחים ויותר מכך. סלט העגבניות היה מתובל היטב וטעם הכוסברה הורגש במיוחד, לצד כמות נדיבה של שמן זית ואורגנו. סלט החסות היה טרי ומרענן, הפירות הוסיפו מתיקות נעימה לחך ורצועות הטורטייה היו פריכות במידה הנכונה. מנת הלחם עוררה חילוקי דעות: אחת מאתנו  חשבה שהלחם טרי וטעים, אם כי מטבל העגבניות סתמי למדי, בעוד שהשנייה חשבה בדיוק להפך - הלחם סתמי למדי, אך המטבל המיוחד מחיה אותו מעט. זה הסביר למה רק אחת מאתנו התנפלה על מנת הלחם השנייה שהגיעה אל השולחן לבקשתנו. שתי הצנצנות - סלט הכרוב והגזר והזיתים - היו עזות טעמים ונאכלו עד תום.למנה עיקרית הזמנו אנטרקוט על עלי רוקט וחמאת עגבניות (89 שקל), וספריבס ברוטב הדרים (69 שקל). האנטרקוט הורכב משני נתחים גדולים ודקים, שעליהם התנוסס עיגול קטן של חמאת עגבניות ומתחתיו מצע של רוקט. לא נשאלנו למידת העשייה הרצויה, אך הבשר היה עשוי בדיוק במידה הנכונה, והשילוב עם החמאה ריכך אותו והשביח את טעמו. הספריבס הונחו על רוטב כהה שטעמי התפוז והלימון הורגשו בו היטב. זאת שלא הזמינה אותם השמיעה קולות הנאה כשטעמה מהם. השנייה פחות חיבבה את המנה, וחשבה שהטעמים היו עזים מדי. באמצע היום יש כאן מקום. ויקי כריסטינה (צילום: אייל טואג)לצד המנות הוגשו צ’יפס פריכים, שהיו עשויים היטב - אך הומלחו יתר על המידה. המנות היו נדיבות בגודלן, ובהחלט השביעו שתי בחורות מורעבות שהתפנו מפעולת האכילה רק כדי ללגום עוד ועוד מהסנגרייה. לאחר שלושה קנקנים, כשהדמדומים ירדו על מתחם התחנה, חזרנו אל מרכז העיר. הזוגות הנרגשים ניסו לתפוס רגעים אחרונים של שמש, ואנחנו ניסינו לחזור לעבודה עם כמות לא מבוטלת של אלכוהול בדמנו. חשבון, בבקשה ההצעה: ראשונה, עיקרית, לחם ו"צנצנת" במחיר המנה העיקרית טוב לביזנס: שקט ואיכותי  בשולחנות הסמוכים: תיירים חסרי דאגות יתרון יחסי: אוכל משובח במחיר סבירמישהו מטפל בך: שירות נעים, אך לא מוקפד ומעט אט

*#