${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית בתאיו: לא שווה את הטרחה

אם אתם מזדמנים לחוף הדרומי של בת ים, "תאיו, שף דגים" יכולה להיות אופציה לארוחת צהריים במחיר סביר. לא יותר

תגובות

כשהחלטנו לנסות את מסעדת "תאיו, שף דגים" בשישי בצהריים על חוף הים של בת ים, מזג האוויר דווקא  היה נגדנו. קיווינו ליום שמש נחמד עם ראות טובה לים, אבל מכל הימים היפים שהיו באותו השבוע קיבלנו יום סגרירי, אפרורי ודי מדכא. "גם למזג אוויר כזה יש את הקסם המיוחד שלו", ניסינו לשכנע את עצמנו ללא הצלחה.תאיו - לשעות פתיחה ולפרטים נוספיםהמסעדה, בעלת רצפת עץ חמימה, לא היתה מלאה - חוץ מאתנו ישבו בחלל הענק עוד כמה זוגות וחבורה של בני גיל הזהב. בחדר סגור בפנים נערך אירוע קטן. התפריט בתאיו עשיר מאוד, אולי אפילו עשיר מדי. באופן טבעי, החשד מתעורר כשמסעדת דגים מציעה גם מגוון של פסטות, כבדים, שניצל, פרגיות וקבבוני טלה. העסקית ‏(59 או 69 שקל‏) מגיעה עם מנה ראשונה, עיקרית ושתייה. לראשונות בחרנו פטריות מוקפצות וקבבוני דניס ולעיקריות פילה מושט ופילה בורי בגריל בליווי רוטב שום, לימון ושמן זית.אף על פי שהמקום היה ריק למדי, המתנו קצת יותר מדי עד שהגיעה השתייה ‏(דיאט ספרייט ובירה סטלה בתוספת של 25 שקל‏). חמש דקות לאחר מכן הגיעו המנות הראשונות ומכאן השירות כבר השתפר. הפטריות הוקפצו ברוטב מתקתק של שמן זית, סילאן ויין לבן עם חתיכות שום נעימות ‏(פחות נעימות למי שצריך לחזור לעבודה או נמצא בבילוי רומנטי‏). זאת היתה מנה חביבה, עם ניחוח של רטרו למוקפצים של קפולסקי משנות ה–90. קבבוני הדניס היו ההפתעה הגדולה: הם הגיעו ברביעייה עם טחינה, ניחנו במידת עשייה מדויקת והיו מצוינים.שתי המנות העיקריות היו דומות בהגשתן ובאיכותן. בכל צלחת הונחו שני נתחי פילה עבים למדי עם תיבול די גס של תבלינים וטעם מודגש של פפריקה. התיבול לא הסתדר לנו עם הדג. זה לא היה רע, אבל גם לא מדהים כמו שדג טרי יכול להיות. המנה היתה גדולה מאוד ומשביעה, אם כי היינו מעדיפים יותר איכות ופחות כמות. לתוספות לקחנו פוטטוס שהיו מצויינים ופריכים ופירה תפוחי אדמה שהיה סתמי ביותר. לקינוח בחרנו בטריפל שוקולד ‏(20 שקל בעסקית‏) - שלושה קרמבואים של שוקולד בטעמים - מנה נחמדה ועשירה, אבל לא משהו שאפשר לכנות גורמה.החשבון הסתכם ב–183 שקל - סכום סביר ביחס למסעדות דגים טובות, אם כי גם הרמה לא התעלתה מעבר לנחמד. תאיו, שף דגים יכולה להיות אופציה נעימה למי שמבלה בחוף הים של בת ים או למי שמזדמן לאזור לפגישת צהריים. לא כל המנות שוות באיכותן, אבל גם לא היו נפילות גדולות. בסך הכל זו מסעדת דגים נחמדה עם הצעה סבירה לעסקית צהריים. לא משהו לכתוב עליו הביתה ולא משהו להגיע אליו במיוחד.חשבון, בבקשה ההצעה: ראשונה, עיקרית ושתייה ב-59 או ב-69 שקל טוב לביזנס: יכול להתאים לפגישה עסקית יתרון יחסי: מחיר סביר לארוחה סבירה מישהו מטפל בך: התחיל צולע והשתפר

תאיו - לשעות פתיחה ולפרטים נוספים

*#