"טאבולה ראסה" היא דוגמה טובה לתהליך האיקאיזציה של המסעדות שלנו
איקרה שיצאה מאריזה כלשהי, דניס ניסואז עם ארטישוק משומר, צמחייה טרופית מפלסטיק שצומחת להפליא. ב"טאבולה ראסה" מקוריות היא לא מלת מפתח
איך הייתם מרגישים אם הייתם מקבלים הזמנה לפתיחת תערוכה של צייר, ועל ההזמנה היה צילום של ציור שלא הוא צייר? במסעדות, ודאי לא תופתעו לשמוע, זו הנורמה. מסעדת "טאבולה ראסה" החדשה ברעננה היא דוגמה טובה, ולאו דווקא מקוממת, לתהליך האיקאיזציה של המסעדות שלנו: קונים, מניחים על צלחת וקוראים לזה מטבח שף. המהדרים אפילו קוראים לזה "מטבח שף יצירתי". אולי כי השף משתמש לפתיחת האריזות במספריים סגולים. שפים בז'אנר הזה הפכו להיות לא האנשים שמבשלים את האוכל, אלא אלה שמניחים אותו על צלחת. את הבישול עצמו מבצעות חברות ייעודיות שמייצרות סלטים, מטבלים, פסטות וקינוחים. וכך, האופן שבו "טאבולה ראסה" בחרה להציג עצמה היה דווקא באמצעות צילום של עוגת סולת, שדמיונה לעוגות סולת רבות אחרות עורר יותר משמץ חשש שמדובר לאו דווקא בפאר היצירה המקורית.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

הממשלה וגופי הביטחון מגבים את העבריינים. ואת מי עוצרים? את השמאלנים כמובן

"זה מה יש. תגיד רוצה או לא רוצה, ותבחר צבע": כך נקבע מחיר המכונית שלכם
במעבדה קטנה ברחובות נולד הנוגדן הראשון בעולם שנוצר על ידי מחשב

זאת הייתה תשובה מושלמת - כך מסבירים "כיבוש" ב-25 מילים בלבד

שני סטודנטים הלכו להם, ולפתע חיילים המטירו עליהם אש כבדה
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
