שגיא כהן

פעם חבר'ה צעירים בתל אביב היו פותחים פאב. בשביל הקטע. היום הם פותחים מסעדה. וכמו שהחבר'ה של אז היו קודם עובדים קצת בפאב, בשביל להבין מה זה, ככה החבר'ה של היום עובדים קצת במסעדות, כדי ללמוד. אבל ללמוד מה? לבשל? למלצר? לתרגל "המנות לטעמכם"? בדיוק כמו החבר'ה מהדור הקודם, שלא הבינו איך זה שלמרות שהם יודעים למזוג בירה בדיוק כמו בפאב המצליח שעבדו בו, הפאב שלהם לא מתרומם, כך המסעדנים הצעירים בני הדור הזה לא מבינים שגם אם הם למדו מתי להוציא פסטה מהמים, זה עדיין לא מספיק כדי לפתוח מסעדה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

שלט נגד הפלות ליד הכניסה לבית הרופאים רחוב ריינס פרישמן תל אביב 
השלט-של עמותת אפרת

בשם חופש הביטוי מסרבת עיריית תל אביב  להסיר פרסום נגד הפלות בכניסה למרפאה העורכת אותן 
הפגנה
הפגנות
הפלות
נגד
הריון
שלטים
תא
בית רופאים

בישראל השליטה על הריונה של אישה מעולם לא היתה בידיה

ג

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

ארוחה של מקדונלד'ס. המגמה הכללית של השמנה לא יכולה להיות מיוחסת רק להתנהגות של הפרט, אלא גם לסביבה שבה כולנו חיים

למה מקדונלדס הורידה את הסלט?

טרייסי מילר ובעלה טוד בביתם בפיטסבורג, החודש

"להכריח מישהי להשלים היריון ולראות את התינוק שלה מת - זו אכזריות"

מנאייכ עונה 2
סדרות
טלוויזיה
טלויזיה
טלביזיה

"הייתי בהפרשת חלה ואני המומה. יש כאלה שמצטטים את אביב אלוש"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ