ב"Ya-Pan" מתחשק לאכול גם את הארכיטקטורה
"Ya-Pan" של יובל בן נריה הוא ביסטרו יפני שממחיש את ההבדל בין מסעדה לחלטורה
רק כשמגיעים לשורה התחתונה ממש של התפריט, כתב החידה הרבגוני שהוא "Ya- Pan", מסעדתו החדשה של יובל בן נריה, מתחיל להתפענח. בשורה הזו נמנות התוספות: גראטן תפוחי אדמה; כדורי תפוחי אדמה מטוגנים; שעועית; אורז וצ'יפס. ופתאום, המילים "ביסטרו יפני" מתחילות להישמע פחות כמו סיסמה, ויותר כמו פרוגרמה. אחרי הכל: מה יכול להיות יותר ביסטרו מאשר: גראטן/צ'יפס/שעועית? ומה יכול להיות יותר יפני מאשר אצות (בגראטן), טמפורה (לכדורי תפוחי האדמה) או פונזו (בשעועית)?
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו
האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?
מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות

אנחנו נתקלים במילה הזאת כל הזמן, מעטים יודעים מה מקורה

למעט מאוד ערבים ביפו יש תואר אקדמי. המכשולים מתחילים כבר בגן
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי