ב"Ya-Pan" מתחשק לאכול גם את הארכיטקטורה

"Ya-Pan" של יובל בן נריה הוא ביסטרו יפני שממחיש את ההבדל בין מסעדה לחלטורה

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שגיא כהן

רק כשמגיעים לשורה התחתונה ממש של התפריט, כתב החידה הרבגוני שהוא "Ya- Pan", מסעדתו החדשה של יובל בן נריה, מתחיל להתפענח. בשורה הזו נמנות התוספות: גראטן תפוחי אדמה; כדורי תפוחי אדמה מטוגנים; שעועית; אורז וצ'יפס. ופתאום, המילים "ביסטרו יפני" מתחילות להישמע פחות כמו סיסמה, ויותר כמו פרוגרמה. אחרי הכל: מה יכול להיות יותר ביסטרו מאשר: גראטן/צ'יפס/שעועית? ומה יכול להיות יותר יפני מאשר אצות (בגראטן), טמפורה (לכדורי תפוחי האדמה) או פונזו (בשעועית)?

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

מצעד מחאה של תומכי הליכוד ונתניהו בכיכר הבימה בתל אביב, בינואר

במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

צילום: אמיל סלמן

האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?

משה טוב עם אשתו רות וילדיהם. הסיפור הוסתר במשך שנים

מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות

התינוק הרוקד של "אלי מקביל"

אנחנו נתקלים במילה הזאת כל הזמן, מעטים יודעים מה מקורה

לפי תושבים, הורים המחפשים לילדיהם עתיד טוב יותר לא רושמים אותם לבתי הספר הממלכתיים-ערביים

למעט מאוד ערבים ביפו יש תואר אקדמי. המכשולים מתחילים כבר בגן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ