בגלגולה הנוכחי "קפה אל-נור" עוד יכולה להפתיע

מסעדת "קפה אל-נור" נפתחה מחדש כשיפודיית דגים עם השף רוברט קלוגר. אם ישכילו ללמוד שם מטעויות הם עשויים להיות "ברבוניה" הבאה

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עומר שוברט

קפה אל נור מספקת בחודשים אחרונים הצצה לתהליך האבולוציוני שעובר על סצנת המסעדנות שלנו. ראשית היתה מסעדה: ברטי. מסעדה מוצלחת, אבל לא מספיק מצליחה. מה עושים? סוגרים, פותחים משהו חדש ומשנמכים למעדנייה. כלומר, ממשיכים להגיש אוכל, אבל עושים את זה בלי שף ועם הרבה אריזות טייק אוואי שאמורות להגדיל את המחזור. גם זה לא הצליח, בעיקר כי הביצוע לא היה טוב. מה עושים? משנמכים. הפעם למשהו עממי של ממש: מסעדת דגים בסגנון שיפודייה. או בקיצור: סלטים חופשי. ומוסיפים שף: רוברט קלוגר. השפים שלנו אוהבים עכשיו לעשות דברים עממיים. גם הם גילו שזה הרבה יותר משתלם. השלב האבולוציוני הבא כבר יגיע בפיתה. בינתיים יש פה יופי של שיפודיית דגים, שרק צריכה להיפטר מעכבות הגלגולים הקודמים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

ג

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

ארוחה של מקדונלד'ס. המגמה הכללית של השמנה לא יכולה להיות מיוחסת רק להתנהגות של הפרט, אלא גם לסביבה שבה כולנו חיים

למה מקדונלדס הורידה את הסלט?

טרייסי מילר ובעלה טוד בביתם בפיטסבורג, החודש

"להכריח מישהי להשלים היריון ולראות את התינוק שלה מת - זו אכזריות"

מנאייכ עונה 2
סדרות
טלוויזיה
טלויזיה
טלביזיה

"הייתי בהפרשת חלה ואני המומה. יש כאלה שמצטטים את אביב אלוש"

"ג'ניפר לופז: מחצית". חזקה, חרוצה, לא פראיירית

הסרט על חייה של ג'ניפר לופז עושה תיקון לשנים של יחס מבטל כלפיה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ