העסקית שהיתה טעימה לנו יום אחרי

בלב מושב בית יצחק פועלת בשקט בשקט המסעדה המצליחה אנאמרו. התפריט עצום בגודלו, המנות אפילו יותר והאוכל טעים בהרבה אחרי לילה במקרר. האם זאת תמונת המצב של המסעדנות הישראלית החדשה?

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עומר שוברט

המסעדות האמיתיות שלנו בסכנת הכחדה, אבל המסעדנות הישראלית חיה ובועטת: מקומות שעושים אוכל, מגישים אותו וכנראה מצליחים להרוויח מזה כסף. או לפחות למלא את המקום. תופעה על טבעית שכזאת היא אנאמרו הוותיקה בבית יצחק שבשרון (מאז האיחוד ההיסטורי יש לומר בית יצחק-שער חפר). אתה מנסה לפענח את ההצלחה: האם זה התפריט האינסופי? ההבטחה היפנית הגלומה בשם? אולי השממה הקולינרית היחסית שבה הוא פועל? את התשובה מצאנו במקום אחר. באינסטינקט היהודי, הגלותי וההישרדותי הוותיק: ההבנה שהשאריות חשובות הרבה יותר מהארוחה עצמה. ומה אתם יודעים, הלינגוויני אכן השתפר אחרי לילה במקרר.

כתבות מומלצות

שלט נגד הפלות ליד הכניסה לבית הרופאים רחוב ריינס פרישמן תל אביב 
השלט-של עמותת אפרת

בשם חופש הביטוי מסרבת עיריית תל אביב  להסיר פרסום נגד הפלות בכניסה למרפאה העורכת אותן 
הפגנה
הפגנות
הפלות
נגד
הריון
שלטים
תא
בית רופאים

בישראל השליטה על הריונה של אישה מעולם לא היתה בידיה

איור של בחורה אומרת לבחור: "אסור ללכת לישון כועסים"

ישבנו באוטו, דיברנו על הריב ואז הוא הוציא שקית. זו היתה מחווה מדויקת

Vivo V23

עם מראה של אייפון וערכה נדיבה: המותג הסיני הגיע סוף סוף לישראל



אוירה
שבתות בחיפה
 
חוף
רחפן
צילום אווירי
ים

התחזית למחר: עומס חום רגיל לעונה

ד

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ