המסעדה הזאת היא בין מחדל לאסון

הצלחת של הטונה הקרה נראתה כמו ג'ירפה שהתאפרה עם אקונומיקה, התמנון האומלל הזכיר בוטנים מסוכרים מיום העצמאות. למה להשתיל מסעדת-ועדי-עובדים כמו "דון קמילו" בלב מלון נפלא כמו ג'אפה?

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שגיא כהן

זה לא יכול להיות. די, בבקשה. זה לא יכול להיות. בתוך האלגנטיות האנינה של מלון "ג'אפה" עוצר הנשימה ביפו, הדבר הראשון ששמענו מהמלצרית במסעדת "דון קמילו" היה: "מהמם". אחריה שמענו מהמלצר: הוא לא מדבר עברית. מתברר שגם התפריט לא. התפריט מדבר בחלקו איטלקית (נניח) ובחלקו אנגלית. עברית? למה Chi è morto?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ