הדקל: מתברר שיש בישול עילי בארץ, והוא נמצא בירושלים, במסעדה החדשה של אנשי "מחניודה"

ב"דקל" הירושלמית יש מטבח עילי ששורשיו נעוצים עמוק עמוק ב"מחניודה". אבל אצלה לא רוקדים על השולחנות, אלא קופצים עוד מדרגה

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שגיא כהן

בדיוק כשחשבנו שזה כבר לא יקרה, והנה: מסעדת שף יצירתית ומקורית. 27 כיסאות, חומרי גלם יקרים, כלי הגשה עתירי דמיון, אנשי צוות במספר כמעט זהה למספר הסועדים, מנות של שלושה מרכיבים בצלחת, שירות בקי. היד מהססת, המקלדת רועדת: האם סוף סוף נפתחה כאן מסעדת עלית? ועוד יותר מזה: הייתכן שהיא בכלל נפתחה בטעות? מסעדת "הדקל" בירושלים היא המסעדה החדשה של חבורת "מחניודה". והדבר הטוב ביותר שאתם יכולים לעשות לפני שאתם מגיעים, זה לשכוח את זה. כי זו לא מסעדה של "מחניודה".זו מסעדה של "מחניודה" בחלוף עשר שנים. זה מקום שמצטייר כתולדת האופן שבו – אחרי עשר שנים, ואחרי הצלחה מסחררת בעולם הגדול – אנשי "מחניודה" חזרו הביתה ואמרו לעצמם משהו כמו "עברו עשר שנים, למדנו, חווינו, ראינו עולם. יש לנו טעמים אחרים ורצונות אחרים. אם אנחנו ככה, מה עם הלקוח שלנו? מה עם האיש שלפני עשר שנים התלהב לרקוד על השולחן ב'מחניודה', צחק מהתחכמויות התפריט, ויצא מגדרו מהפולנטה: הוא עדיין רוצה לרקוד על שולחנות? הוא בכלל אוהב פולנטה?"

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

משה טוב עם אשתו רות וילדיהם. הסיפור הוסתר במשך שנים

מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות

התינוק הרוקד של "אלי מקביל"

אנחנו נתקלים במילה הזאת כל הזמן, מעטים יודעים מה מקורה

לפי תושבים, הורים המחפשים לילדיהם עתיד טוב יותר לא רושמים אותם לבתי הספר הממלכתיים-ערביים

למעט מאוד ערבים ביפו יש תואר אקדמי. המכשולים מתחילים כבר בגן

שיעור תכנות בבית ספר בנס ציונה. תפקידם של המורים נהפך לקשה מתמיד

ב-1 בספטמבר כבר לא אהיה מורה. שבעה רגעים מתוך המסע שלי במערכת

גרירת המסעדה, בשבוע שעבר. בלטה בקו הרקיע של נמל אברדין מאז 1976

המסעדה הצפה שהיתה מסמלי הונג קונג טבעה, ועבור התושבים זה סימן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ