אגאדיר בחיפה: כן להמבורגר, לא לצ'יפס

הבאז שליווה את כניסת רשת אגאדיר לחיפה, עדיין מצדיק ביקור בסניף. ההמבורגרים עדיין טובים ורק הצ'יפס טעון שיפור

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רן סער, עכבר העיר חיפה

הבאזז הראשוני שליווה את הגעתה של רשת אגאדיר לחיפה שכך זה מכבר, והמקום התבסס כאחת האופציות הראויות ביותר בעיר להמבורגר טוב.השבוע הגעתי למקום על מנת לבדוק אם הסטנדרטים הגבוהים הזכורים מהפתיחה, נשמרים.

המקום המה אנשים בשעת צהריים באמצע השבוע, אמנם לא היתה בו תפוסה של 100 אחוז, אבל זה לא היה רחוק מכך. התיישבנו - אני ושותפי הקבוע לארוחות הצהריים - בשולחן פינתי והתבוננו בתפריט, ובו זמנית נהננו מהפסקול האלקטרוני שהתנגן ברקע. הזמנו שתי ארוחות עסקיות עם המבורגר כמובן. אני הזמנתי קציצה בדרגת עשייה של מדיום וול ובתוספת פטריות. שותפי הזמין המבורגר וול דאן. הזמנו גם מרק בצל למנה ראשונה לשנינו, צ'יפס ושתייה, הכל במחיר של 51 שקל לארוחה, לצד תוספת של שישה שקלים עבור הפטריות (עם הנחה של שלושה שקלים במסגרת העסקית). המרק היה לא רע בכלל, עם כמות בצל נכבדת. מעט דליל לטעמי, אך בהתחשב בעובדה שמדובר אחרי הכל בהמבוגריה משוכללת - דיינו. הוא גם הגיע בצלחת נדיבה.

 ההמבורגרים גם הם לא איכזבו: דרגת העשייה היתה כפי שביקשנו ותוספת הפטריות הכניסה טעמים נוספים וכיף לכל נגיסה. בסך הכל היתה זו מנה מצוינת. בהתחשב בתמחור ההוגן היא מעניקה תמורה מעולה לכסף.

הערה אחת לסיום, צ'יפס איכותי יותר שאינו מרגיש כמו תפוחי אדמה שהגיעו לצי'פסר במצב קפוא, היה עושה את כל ההבדל, ומשדרג את הארוחה פלאים. על קינוח ויתרנו ויצאנו לדרכינו שבעים ומרוצים.

אגאדיר, דוד פינסקי 6, 8378666 - 04.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ