אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פונדק דה לוקס

תגובות
אוכל, מסעדה, גריל, בשרי
מגש בשרים של פונדק דה לוקס
צילום: אפיק גבאי

המקום נסגר

פרטים

פרטים

  • כשר
  • כשר למהדרין
  • משלוחים
  • קייטרינג
  • אירועים
  • חניה
  • TA
  • גישה לנכים
  • איזור עישון
  • הופעות
  • חדר פרטי
  • חיבור לאינטרנט
  • ארוחה עיסקית
  • ארוחת בוקר
  • אלכוהול
  • ידידותי לטבעונים
  • בעלי חיים

מוסד בשרים בשוק הפשפשים ביפו . פונדק דה לוקס, בר - מסעדה אינטימי ושמח בסגנון מפגש ברביקיו אמריקאי "אולדסקול", עם שפע בשרים העוברים תהליך עישון איטי ומוקפד בעבודת יד.

אלו מוגשים לשולחנות העץ שסביב הבר או במדרכה הפונה לשוק באווירה עליזה וידידותית לשותים, בהתאם לחיי הרחוב והלילה השוקקים של המתחם האופנתי. חווית הסעודה בפונדק דה לוקס מתבססת על נתחים נבחרים מגידול מקומי - ספייריבס, אונטריב, עופות, נקניקיות בוטיק ועוד - העוברים כל אחד תהליך עישון ארטיזנלי שהותאם במיוחד עבורו ומוצגים בחזית הבר לבחירה.

תהליך ההכנה מתבסס על מסורת הברביקיו האמריקאית הענפה שיטת בישול בת מאות שנים אשר בניגוד ל"על האש" או הגריל, מתבססת הגדרתה על צליה ועישון לאורך זמן בחום נמוך - "Low & Slow". בפונדק דה לוקס  עובר הבשר  מספר שלבים של השריה, תיבול יבש או רטוב, שהייה במעשנת שיובאה במיוחד לארץ עם מגוון סוגי עץ טבעי לעישון חם או קר ולבסוף צליה ארוכה, כל אלו על פי שיטת הבישול המסורתית.

לבסוף מוגשים הבשרים השונים עם רטבים תוצרת בית על מגשי מתכת לאכילה בידיים או בכריכים, ולצדם מוצעות גם נקניקיות מעושנות תוצרת בית, לחם תירס חם ופריך מנות צד שונות ותוספות וסלטים כמו מאק אנד צ'יז או קולסלאו קלאסיים. תפריט עשיר של בירות בוטיק מקומיות ומיובאות בבקבוקים ומהחבית, יינות, וויסקי אמריקאי וקוקטליים ייחודיים במחירים הוגנים מלווה ומשלים את חווית הסעודה.

התפריט של פונדק דה לוקס מחולק לנתחי בשר אדום ולבן, עוף, טלה, הודו ואווז  הנמכרים על העצם או במשקל, אותם יכולים הסועדים לבחור בעצמם מתוך המוצגים בויטרינת הזכוכית לאחר שעברו את תהליכי העישון ולפני הצליה. לצידם מוגשות גם קומבינציות בשרים מעורבות ליחידים, זוגות או שלישיות, בכולם מוקפד על תמחור נגיש המאפשר בילוי לא מחייב.

כתבות שאולי פספסתם

*#