אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת יפו תל אביב - חיים כהן

תגובות
אוכל, מסעדה, איטלקי
מנה של יפו תל אביב מונחת על שולחן לצד סכום
צילום: אסף רזון

פרטים

פרטים

  • כשר
  • כשר למהדרין
  • משלוחים
  • קייטרינג
  • אירועים
  • חניה
  • TA
  • גישה לנכים
  • איזור עישון
  • הופעות
  • חדר פרטי
  • חיבור לאינטרנט
  • ארוחה עיסקית
  • ארוחת בוקר
  • אלכוהול
  • ידידותי לטבעונים
  • בעלי חיים

יפו - תל אביב היא המסעדה של השף חיים כהן, שנפתחה יחד עם ד"ר אלי לנדאו ז"ל. תפריט המסעדה מורכב ממנות המושפעות מתחנות שונות בחייהם של כהן ולנדאו: החל מאוכל ביתי, דרך מסעדת קרן ועד השפעות מהעולם ובייחוד מאיטליה, המטבח שבו מתמחה לנדאו, ומציג מנות כגון: מנת טלאים עם צלעות וקבב עם סלט חצילים, רביולי סרטנים ברוטב בויאבז, מולים, שרימפס וסרטן כחול.  אושרת יקותיאל חושבת שמסעדת יפו תל אביב מספרת סיפור איטלקי ישראלי זהיר, עם מנות מעולות וחומרי גלם משובחים. לביקורת של שגיא כהן בגלריה - לחצו כאן.

כתבות שאולי פספסתם

*#