אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לומינה

תגובות
אוכל, מסעדה, יהודי, בשרי

פרטים

פרטים

  • כשר
  • כשר למהדרין
  • משלוחים
  • קייטרינג
  • אירועים
  • חניה
  • TA
  • גישה לנכים
  • איזור עישון
  • הופעות
  • חדר פרטי
  • חיבור לאינטרנט
  • ארוחה עיסקית
  • ארוחת בוקר
  • אלכוהול
  • ידידותי לטבעונים
  • בעלי חיים

קבוצת "כתית" של השף מאיר אדוני, שבעלותה כתיתהמזללה ובלו סקיי, פותחת את המסעדה הרביעית שלה. מדובר בביסטרו ישראלי מודרני (כשר בשרי), הממוקם מול רצועת החוף של תל-אביב ומגיש תפריט מגוון ולא מחייב המתאים לנשנוש לצד כוס יין אל מול השקיעה ועד ארוחת ערב מלאה. חלל המסעדה עוצב על ידי הארכיטקט ירון טל. התפריט שיצר אדוני מחולק לשלושה חלקים: מטבח יהודי - אינטרפרטציה של השף למנות ממטבחים יהודיים: סלט לשון וסלקים, צנצנות טאפס יהודי, סלט קורקבנים ועוד. Mizlala - עם מנות הדגל: טרטר פלשתיני, קרואסון מח, ברוסקטת רוסטביף ועוד. פריז - עם מנות בראסרי קלאסיות: פיש אנד ציפס, המבורגר, מדליוני פילה ועוד.

כתבות שאולי פספסתם

*#