טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מורה נבוכים

כל הטריקים והשטיקים לאורז מושלם

צעד אחר צעד: כל השאלות, התשובות והדרכים הנכונות לאורז "אחד-אחד"

32תגובות
אורן לבן

לחלק מהאנשים, בישול אורז הוא אולי חלק משגרת היומיום, משהו פשוט וטריוויאלי שאין להפוך בו או לתהות עליו. המזדהים, יכולים ודאי להישבע גם במתכון המושלם שמצליח בכל פעם. ובכן, אם אצלכם כך הדבר, הכתבה הבאה היא לא בשבילכם, אלא אם אתם מבקשים ללמוד טריקים או פטנטים חדשים לתורה שאתם כבר מכירים (אורז "אחד-אחד"). לעומת זאת, עבור אחרים בישול אורז, מאכל לכאורה כל כך פשוט ובסיסי, הוא משימה רצופת כישלונות ובושה. עבור חלקנו, לרבות כותבת שורות אלו, זו משימה שאפשר וכדאי להימנע ממנה בשמחה, כשהיא לרוב נגמרת בשריפת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true