מורה נבוכים |

כל הטריקים והשטיקים לאורז מושלם

צעד אחר צעד: כל השאלות, התשובות והדרכים הנכונות לאורז "אחד-אחד"

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

לחלק מהאנשים, בישול אורז הוא אולי חלק משגרת היומיום, משהו פשוט וטריוויאלי שאין להפוך בו או לתהות עליו. המזדהים, יכולים ודאי להישבע גם במתכון המושלם שמצליח בכל פעם. ובכן, אם אצלכם כך הדבר, הכתבה הבאה היא לא בשבילכם, אלא אם אתם מבקשים ללמוד טריקים או פטנטים חדשים לתורה שאתם כבר מכירים (אורז "אחד-אחד"). לעומת זאת, עבור אחרים בישול אורז, מאכל לכאורה כל כך פשוט ובסיסי, הוא משימה רצופת כישלונות ובושה. עבור חלקנו, לרבות כותבת שורות אלו, זו משימה שאפשר וכדאי להימנע ממנה בשמחה, כשהיא לרוב נגמרת בשריפת תחתית הסיר או במקרה הטוב, בדייסה. במיוחד עבור אלו, החלטנו להציע מדריך קצר עם כל הפתרונות וכמובן, מתכון בסיסי לאורז שתמיד מצליח. נתחיל מההתחלה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ