מתכון: ריזוטו ירקות של השף סהר רפאל

מרכיבים: 300 גרם אורז עגול (2 כוסות), בצל אחד בינוני קצוץ, רבע כוס יין לבן, מעט תימין, אגוז מוסקט, נוזל ירקות (5-6 כוסות לפי הצורך), מלח ופלפל - לפי הטעם, 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת, 100 גרם חמאה

גלריה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גלריה
  • 300 גרם אורז עגול (2 כוסות)
  • בצל אחד בינוני קצוץ
  • רבע כוס יין לבן
  • מעט תימין
  • אגוז מוסקט
  • נוזל ירקות (5-6 כוסות לפי הצורך)
  • מלח ופלפל - לפי הטעם
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • 100 גרם חמאה
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות אפונה ירוקה
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות
  • 5 עגבניות שרי
  • 3 יחידות אספרגוס חתוכות
  • מעט שמן זית לטיגון
צילום: שרון קראוס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ