ריזוטו פטריות ופרמזן - אורז - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריזוטו פטריות ופרמזן

מנה מושלמת לערב חורפי עם שלושה סוגי פטריות מוזהבות, רוטב שמנת ותיבול של אגוז מוסקט ועלי טימין

דרגת קושי: קל
ריזוטו פטריות
דניאל לילה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

בצל קטן

שן שום
5 כפות שמן זית
25 גרם חמאה
150 גרם אורז עגול לריזוטו
100 מ"ל יין לבן
מים רותחים או ציר ירקות
100 גרם גבינת שמנת
50 גרם פרמזן גרוס דק
300 גרם פטריות פורטבלו, ירדן ושמפיניון חתוכות לקוביות של חצי ס"מ
מלח, פלפל, אגוז מוסקט ועלי טימין

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בסיר בינוני עם חמאה ו-2 כפות משמן הזית, עד להזהבה קלה.

מוספים ריזוטו, ממשיכים לערבב עם כף עץ על אש קטנה. מוסיפים יין לבן ולאחר התאדותו מוסיפים כ-100 מ"ל מים חמים בכל פעם. מערבבים בלי הפסקה ושומרים שהתבשיל לא יתייבש כ-20 דקות.

מוסיפים שמנת ופרמזן, ומערבבים היטב. מתבלים.

מטגנים את הפטריות בשמן הזית שנותר עד להזהבה קלה ומוסיפים אותן לתבשיל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות