סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוז - אורז - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוז

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוז
לימור לניאדו תירוש

מרתיחים 4 כוסות מים בסיר בינוני, מוסיפים אורז בר ומבשלים ללא מכסה, תוך בעבוע עדין, 40 דקות או עד ריכוך. מסננים ומצננים. מערבבים את האורז עם כל שאר החומרים בקערה גדולה. מערבבים את חומרי הוויניגרט ויוצקים על הסלט.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 כוסות מים

חצי כוס אורז בר
אבוקדו קצוץ לקוביות
רבע כרוב אדום, קצוץ לשערות דקות
2 תפוזים מפולטים
צרור אורוגולה קצוץ
לימקווט פרוס לעיגולים דקיקים
חופן אגוזי לוז קלויים או פקאן סיני קצוץ גס

לוויניגרט:

2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימון

3 כפות (45 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט
רבע כוס (120 מ"ל) שמן זית
כף סויה
חצי שן שום קצוצה
2 כפיות סילאן
רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מרתיחים 4 כוסות מים בסיר בינוני, מוסיפים אורז בר ומבשלים ללא מכסה, תוך בעבוע עדין, 40 דקות או עד ריכוך. מסננים ומצננים. מערבבים את האורז עם כל שאר החומרים בקערה גדולה. מערבבים את חומרי הוויניגרט ויוצקים על הסלט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות