מתכון

סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוז

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוז
סלט אורז בר עם אבוקדו, תפוזים ואגוזי לוזצילום: לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות

מרתיחים 4 כוסות מים בסיר בינוני, מוסיפים אורז בר ומבשלים ללא מכסה, תוך בעבוע עדין, 40 דקות או עד ריכוך. מסננים ומצננים. מערבבים את האורז עם כל שאר החומרים בקערה גדולה. מערבבים את חומרי הוויניגרט ויוצקים על הסלט.

תגיות:

רכיבים

  • 4 כוסות מים
  • חצי כוס אורז בר
  • אבוקדו קצוץ לקוביות
  • רבע כרוב אדום, קצוץ לשערות דקות
  • 2 תפוזים מפולטים
  • צרור אורוגולה קצוץ
  • לימקווט פרוס לעיגולים דקיקים
  • חופן אגוזי לוז קלויים או פקאן סיני קצוץ גס

לוויניגרט:

  • 2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימון
  • 3 כפות (45 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט
  • רבע כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • כף סויה
  • חצי שן שום קצוצה
  • 2 כפיות סילאן
  • רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מרתיחים 4 כוסות מים בסיר בינוני, מוסיפים אורז בר ומבשלים ללא מכסה, תוך בעבוע עדין, 40 דקות או עד ריכוך. מסננים ומצננים. מערבבים את האורז עם כל שאר החומרים בקערה גדולה. מערבבים את חומרי הוויניגרט ויוצקים על הסלט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ