אורז עם ירוקים ורוטב יוגורטחינה

מוסיפים קצת ירוקים בשביל הבריאות, הטעם והיופי ומגישים עם רוטב קר שבבסיסו יוגורט וטחינה

רועי ענתבי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רועי ענתבי, שף אורח
אורז עם ירוקים ורוטב יוגורט טחינה של שף רועי ענתבי.צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

רכיבים

לאורז:

  • 4 כוסות אורז מבושל

  • מעט ברוקולי חלוט

  • 2-3 זוקיני חלוטים

  • חופן עירית קצוצה

  • מלח

  • פלפל שחור

לרוטב יוגורטחינה:

  • 1 כוס יוגורט

  • 1/3 כוס טחינה גולמית

  • מלח

הוראות הכנה

הכנת האורז:

מקפיצים במחבת את האורז עם המרכיבים מלבד העירית, עד שהאורז חמים. מוסיפים את העירית ומתבלים.

הכנת הרוטב:

מערבבים את המרכיבים ויוצקים את הרוטב על האורז.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ