בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לכבד קצוץ הכי טוב בתל אביב

אחת ממנות הכבד הקצוץ הוותיקות בעיר מוגשת כבר מסוף שנות ה-50 במסעדת סנדר. זמי שרייבר, הדור השני במסעדה, מגלה את סוד הקסם

6תגובות

הכבד הקצוץ חרג מזמן מלהיות נחלתן הבלעדית של המסעדות המזרח אירופאיות, אך המתכון בן ה-80 שנה של מסעדת "סנדר" עדיין מנפק את אחת ממנות הכבד הקצוץ הטובות בתל אביב. "הוא הגיע אלי מאבא שלי", אומר זמי שרייבר השף ובעל המסעדה, "אל אבא שלי הוא הגיע מההורים שלו - סבא וסבתא שלי מגבול פולין ורוסיה". במקור היו מכינים את הכבד הקצוץ שם מכבד בקר, אך זמי בחר להחליף אותו בכבד העוף העדין יותר. "כבד הבקר היה חומר גלם זול ומשם נולדה המנה. בזמן השואה היו גונבים את הכבד שזרקו הגויים וממנו הכינו אותו כשהוא קצוץ", מספר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו