הארץ

זה נכון שהקינוח המסורתי לארוחות ראש השנה הוא עוגת דבש, אבל כמה כבר אפשר לאכול ממנה? אז ביקשנו מהשף-גלידן אייזק נמרוד (אקס ארטיזן וכיום בג'לטרייה) את הפרשנות שלו לקינוח שיתאים לרוח החג. השף גלידן בחר לשלב בין הקינוח הצרפתי הקלאסי לחומר גלם מקומי כמו רימונים, שאין מתאים מהם לרוח החג. שימו לב – הקינוח דורש הרבה מאוד עבודה, אבל מספיקה הצצה חטופה בתמונה על מנת להבין כמה כל העסק הזה משתלם.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ