בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים לראש השנה: הארוחה של השף גיא גמזו

שוברים את הראש מה להכין בארוחת החג? קבלו את ההצעות של השף גיא גמזו (ממסעדת אריא) למנות קלאסיות עם טוויסט עדכני

2תגובות

לאט לאט זה התחיל. את מקומן של המנות הקלאסיות החלו לתפוס שדרוגים קטנים שלקחו את המנות מהמקום המוכר, הסבתאי משהו לעבר ימינו אנו. פתאום את הקרפיון החלפנו בדג שנחשב מעט יותר איכותי (ולא שיש לי משהו נגד קרפיון, ובכל זאת), את הקרפעלך לקחנו לכיוון הדים סאם ואפילו הצימעס שנראה כאילו שום דבר כבר לא יעזור לו - קם לתחייה והפך לטעים. אז הנה - הדרגוים הקטנים שלי ועוד מנה בונוס שכדאי להכין מהשאריות של ארוחת החג, כי אצלנו בבית לא זורקים אוכל. מתכון לצימעס משודרג מתכון לכיסוני בצק במילוי בשר טלה ורימונים מתכון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו