שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכונים לראש השנה: הארוחה של השף גיא גמזו

שוברים את הראש מה להכין בארוחת החג? קבלו את ההצעות של השף גיא גמזו (ממסעדת אריא) למנות קלאסיות עם טוויסט עדכני

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גיא גמזו, שף אורח

לאט לאט זה התחיל. את מקומן של המנות הקלאסיות החלו לתפוס שדרוגים קטנים שלקחו את המנות מהמקום המוכר, הסבתאי משהו לעבר ימינו אנו. פתאום את הקרפיון החלפנו בדג שנחשב מעט יותר איכותי (ולא שיש לי משהו נגד קרפיון, ובכל זאת), את הקרפעלך לקחנו לכיוון הדים סאם ואפילו הצימעס שנראה כאילו שום דבר כבר לא יעזור לו - קם לתחייה והפך לטעים. אז הנה - הדרגוים הקטנים שלי ועוד מנה בונוס שכדאי להכין מהשאריות של ארוחת החג, כי אצלנו בבית לא זורקים אוכל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ